sâmbătă, 29 ianuarie 2011

I want it by Mihaela

Ghiciti pretul...2,5 milioane $ editie limitata-spune un prieten, dar un prezentator italian zicea ca e 1 milion $. Hmmm...
Lamborghini Reventon a participat la o "liniuţă" în compania unui jet-fighter italian Panavia Tornado, pe o distanţă de 3 km. Până la 100 km/h, Reventon a fost mai rapid, cu cele 3,4 secunde necesare, însă după aceea avionul a luat rapid conducerea, Lamborghini Reventon fiind limiitat la "doar" 340 km/h.




Utilizarea excesivă a fibrei de carbon, atât pentru panourile caroseriei, cât şi pentru discurile ceramice de frână sau chiar pentru jante duce la o masă scăzută pentru acest prădător exlusivist, capabil de un demaraj până la 100 km/h de numai 3,4 secunde. Motorului de pe LP640 i-a fost crescută puterea cu numai 10 CP, ajungând la 650 CP, dar asta nu îl împiedică pe lamborghini Reventon să atingă o viteză maximă de 340 km/h. Totuşi, Veyron rămâne mai tare în acest domeniu. 

inca un parfum...by Mihaela

Reb'L Fleur este  numele noului parfum ce va fi lansat  de  Rihanna .Avand in vedere ca si celelalte colege au , ea de ce sa nu aiba?(ma refer la Beyonce,Shakira, Christina Aguilera, Britney Spears, Kylie Minogue, Paris Hilton, Eva Longoria etc.) Intr-unul dintre spoturile publicitare artista isi va folosi senzualitatea caracteristica promovandu-si parfumul intr-o tinuta aproape inexistenta-invelita in fasii de matase roz.

Barbara by Mihaela


Stiti piesa aia aparuta in octombrie, numita Barbara Streisand? Ei bine, am vazut ca multi o fredoneaza, o adora, dar nici nu au idee cine e aceasta femeie..Stiam si eu ca  e actrita, stiam ca si cantareata...dar ca a castigat si Oscar-uri nu stiam...


Barbra Joan Streisand (pronounced /ˈstraɪsænd/; born April 24, 1942) is an American singer-songwriter, actress, film producer and director. She has won two Academy Awards,[1] eight Grammy Awards,[2] four Emmy Awards,[3] a Special Tony Award, an American Film Institute award,[4] a Peabody Award.[4] and is one of the few entertainers who have won an Oscar, Emmy, Grammy, and Tony Award.
She is one of the most commercially and critically successful entertainers in modern entertainment history, with more than 71.5 million albums shipped in the United States and 140 million albums sold worldwide.[5][6] She is the best-selling female artist on the Recording Industry Association of America's (RIAA) Top Selling Artists list, the only female recording artist in the top ten, and the only artist outside of the rock and roll genre.[7] Along with Frank Sinatra, Cher, and Shirley Jones, she shares the distinction of being awarded an acting Oscar and also recording a number-one single on the U.S. Billboard Hot 100 chart.


Va descurcati voi cu traducerea.
Este una dintre cele mai cunoscute actriţe cu nasul mare, dar acest defect nu a împiedicat-o să ajungă una din cele mai apreciate actriţe şi cântăreţe ale tuturor timpurilor.



Kerli by Mihaela

Probabil ca multi ati avut de aceasta tipa din Estonia. Totusi asemanarea cu Gaga nu poate fi trecuta cu vederea. :|

Lykke Li – I Follow Rivers

O Baba Dochia ce isi scoate doar papucii
O indragostita pana peste cap de un tip ce seamana cu ciocaitoarea Woody.
 O suedeza care nu e tocmai blonda platinata cu ochi albastri stralucitori.
Uun videoclip simplu, dar care exprima mult mai mult decat un scenariu bine pus la punct.

Great computer by Mihaela

Multumesc pentru video colegei mele,Irinskaya ! :*

marți, 25 ianuarie 2011

www.eva.ro by Mihaela

Nu inteleg faza cu ,,,machiaza-te in functie de zodie, fa sex in functie de zodie, si mai nou-slabeste cu gimnastica in functie de zodie. ...:|



Actriţele Jennifer Aniston ("The Bounty Hunter" şi "The Switch"), Mylie Cyrus ("The Last Song"), Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon ("Totul despre sex 2"), Megan Fox ("Jonah Hex") şi Kristen Stewart ("Saga Amurg: Eclipsa") au fost nominalizate la premiile Zmeura de Aur, la categoria "cea mai proastă actriţă a anului 2010", informează Daily Mail.

Pentru categoria "cel mai prost actor al anului 2010" au fost nominalizaţi Jack Black ("Gulliver's Travels"), Gerard Butler ("The Bounty Hunter"), Ashton Kutcher ("Killers" şi "Valentine's Day"), Taylor Lautner ("Saga Amurg: Eclipsa") şi Robert Pattinson ("Remember Me" şi "Saga Amurg: Eclipsa").

Dintre filmele nominalizate fac parte "The Last Airbender" şi "Saga Amurg: Eclipsa/ The Twilight Saga: Eclipse", "Vampires Suck", "Totul despre sex 2/ Sex and the City 2" şi "The Bounty Hunter" .

Cea de-a 31-a gală a premiilor Zmeura de Aur (Razzie Awards) va avea loc pe 26 februarie, cu o zi înainte de gala premiilor Oscar. Premiile Zmeura de Aur au fost create de John Wilson, în 1980.  


luni, 24 ianuarie 2011

Stupid girl by Mihaela

Azi m-am trezit la 8 jumate pentru a merge cu un tip francez la Organizatia Internationala a Francofoniei, situata pe langa statia de metrou Izvor, pe langa teatrul Bulandra mai exact. Bineinteles ca era atat de dimineata si ningea atat de tare si mi-era o lene atat de mareeeeeeeeeeeee, incat am luat un taxi. Taximetristul nu avea idee de locatie, asa ca m-a lasat la Bulandra.Am gasit rapid cladirea cu pricina, am luat liftul,,,etajul sase, biroul in cauza...am asteptat 25 de minute. A venit o copchila mica si roscata, de o varsta cu mine, isi da haina jos si imi zice in greata "Bonjour!", ii zic "Buna!", apoi o intreb daca vorbeste romaneste.Zice ca da..."Poi atunci ce dracu ai intarziat, femeie, 25 de minute? Eu is punctuala si tu vii acu?".
 Mda...ca vezi Doamne ,ca ce vorbesc asa cu ea, ca sunt o nesimtita, ca acolo e biroul ei, ca nu am dreptul sa o intreb asa ceva, ca ce caut eu acolo...Apoi a bolborosit niste chestii in franceza si mi-a zis pa pa.
A intarziat, asadar, conform legii din tarisoara noastra, trebuie sa i se taie din salariu. Conform creierului meu, trebuie data afara. Si asta o sa si fac. Bun ca cunosc lumea de la ambasada Frantei, ca sa i se zica ei Pa,pa!

miercuri, 19 ianuarie 2011

Razboi by Mihaela















Snooki by Mihaela

              Nu inteleg de ce toata lumea se ia de Snooki...adica femeia asta e atat de parodiata incat mi se face mila de ea.Publicul o cunoaste din Jersey Shore, asa ca sunt destule faze ce o caracterizeaza direct, este necesar numai sa urmarim cateva episoade si vom realiza cat de puternica ii este personalitatea. Imi place de ea, e destul de adorabila, seamana cu un iepuras turbat de 23 de ani, a avut probleme cu greutatea inca din liceu, nu stiu ce inaltime are, dar pentru mine e ADORABILA :))
            Trebuie sa urmariti episodul It's a Jersey Thing a celor de la South Park, e imposibil sa nu radeti. Un search pe google si il veti putea viziona pe siteul lor, au episoadele complete din toate cele 15 sezoane. E episodul 9 din sezonul 14, a aparut la tv pe data de 13 octombrie 2010, asa ca e destul de fresh. Chiar si in episodul de desene,  Snooki seamana cu o iepuroaica futacioasa si plina de celulita. :x Dar e greu sa nu o iubesti . ;;)

marți, 18 ianuarie 2011

HAHAHA by Mihaela

 Un tânăr merge la preot:
- Părinte, am venit să mă spovedesc.
- Nu este nevoie, ţi-am citit blogul!







În avion, la clasa întâi, o doamnă e aşezată lângă un domn. La un moment dat, ea începe să strănute şi de fiecare dată începe să tremure din toata fiinţa ei, după care îşi şterge delicat nasul.
Istoria se repetă, la care domnul de lângă ea i se adresează:
- Mă scuzaţi, nu vreau să vă inoportunez, dar mi-e imposibil să mă abţin să vă întreb: de ce tremuraţi aşa de tare de fiecare dată când strănutaţi?
- Pentru că sufăr de o boală foarte rară, de fiecare dată când strănut, am un orgasm.
La care domnul, un pic jenat că nu a mai auzit de asemenea boală, o întreabă grijuliu:
- Şi luaţi ceva?
- Da... piper...





 O blondă se plimbă cu prietenul ei pe lângă o şosea circulată.
La un moment dat, tipul, fan Mercedes, îi zice:
- Uite un Mercedes Vito!
Blonda, lovită în sentiment, coace ce coace şi, la un moment dat, când vede un BMW, zice:
- Uite un BMW, boule!



 Erau doi reni. Unul era numai coaste şi celălalt era numai coarne. De aceea, pe unul îl chema Costel şi pe celălalt Cornel.

Rouge by Mihaela

Dior by Mihaela

Natalie Portman este imaginea parfumului Miss Dior Cherie
Personal...nu imi place acest parfum :|

Globurile de aur by Mihaela




C



Cum sa nu iti placa asemenea rochii? Actritele s-au intrecut la capitolul vestimentar cu ocazia decernarii globurilor de aur 2011. Acestea sunt rochiile ce mi-au placut cel mai mult. Avand in vedere ca ador verdele si turcoazul, in topul meu s-a clasat pe primul loc Angelina Jolie cu o rochie Versace. Se pare ca cea mai discutata rochie a fost a Nataliei Portman, castigatoare a unui glob de aur pentru cea mai buna actrita dintr-un film dramatic- Black Swan. Rochia creata de Victor and Rolf nu este iesita din comun, nu are aplicatii deosebite, insa este exact creata pentru a ascunde burtica de gravida  a actritei.
Si Eva Longoria are o rochie ce m-a atras foarte mult, cred ca a fost unica vedeta intr-o rochie neagra pentru o silueta tip clepsidra, era de asteptat sa faca alegerea aceasta datorita inaltimii sale.Din punctul meu de vedere este o rochie cu sex appeal.
La Sandra Bullock imi place mai mult coafura decat rochia, in sensul ca acea rochie de un roz pal nu o incadreaza perfect, nu o reprezinta. Nu e tipul de femeie fragila, romantica, Barbie...e mai dura. O rochie nonconformista, cu spatele gol i s-ar fi potrivit mai bine personalitatii ei.
Am observat mai multe actrite in rochii verzi, bine, nuante diferite de verde: Angelina Jolie, Mila Kunis, Catherine Zeta Jones.
Mila Kunis mi se pare mini varianta Angelinei.
Mi-a placut si rochia lui Mega Fox, este atat de slaba incat poate purta orice, insa aceasta rochie mi s-a parut o invitatie in a-i vizualiza tatuajele.Imi place ca nu a exagerat, daca a lasat spatele la vedere, si-a acoperit sanii.Insa culoarea trebuia sa fie putin mai tipatoare;  nu vad niciun contrast intre pielea ei si culoarea rochiei.Sa nu mai spun cate actrite au purtat rochii in nuante de roz si crem; nu doar ca au creat efectul de turma, dar nu le mai puteam distinge, erau precum niste oi clonate :|.


luni, 17 ianuarie 2011

Cheesecake by Mihaela

Aseara, la o ora oarecum tarzie, cred ca era trecut de 12, o prietena din Bucuresti isi plangea poftele pe mess, salivand dupa o felie de cheesecake, adica o felie micuta de prajitura cu branza de la restaurantul tip fast food "Springtime". Dar la acea ora era doar un restaurant deschis, mai exact la Gara de Nord. Bineinteles ca si eu salivam dupa ceva dulce, salivam dupa aceasta prajitura faimoasa desi nu stiam exact cum e, nu am mancat in viata mea. Dar spre surprinderea mea exista un binevoitor, un prieten cu care am conversat 7 ani pe mess, venit de curand din America, ce s-a oferit sa se prezinte la domiciliul meu cu faimosul desert. Am lasat-o pe a doua zi insa.
 Si uite ca astazi ne-am bucurat toti 3 de aceasta prajitura, de fapt toti 4 (si colega de apartament). Am aflat astfel ca exista doua tipuri de cheesecake, Boston-cu ciocolata si New York-cu fructe, Noi am mancat cu fructe, cred ca erau afine alea :-? Pot sa zic doar ca nu e cum credeam, de fapt cum ma asteptam, si americanul meu a zis ca trebuia sa fie mai moale, mai dulce si fara gust de lamaie, caci asa e la ei in SUA. Mai pe romaneste, aceasta prajitura e exact ca pasca cu branza a bunicei mele de la Magura, judetul Bacau.

vara 2011 by Mihaela





duminică, 16 ianuarie 2011

Clip de imagine by Mihaela



De fiecare data cand vad acest videoclip imi vine sa imi bag unghia in gat. Femeia asta tocmai a nascut.  A pozat in FHM de curand, arata foarte bine, chiar prea bine, am vazut-o si in realitate intr-un mall bucurestean si pot zice ca din punctul meu de vedere, este cea mai frumoasa femeie din tara asta. Videoclipul imi demonstreaza inca o data ca imaginea unui om conteaza cel mai mult, e eticheta generala a unui individ, nu ai de unde stii cum gandeste,ce cultura generala are sau ce trecut, nu iti pasa asta, recunoaste...Am ajuns sa fim obsedati de fizicul nostru si sa investim in el bani si timp, si mai ales,am ajuns sa ne alegem partenerul de viata dupa infatisarea sa. :)

vineri, 14 ianuarie 2011

Gold by Mihaela

Deci oameni buni,acesta e un ceas de 180,000$ comandat de Kanye West de la firma Tiret, e din aur de 18k si e incrustat cu diamante. Oricat de extravagant vrea Kanye sa para, cantaretul Usher l-a intrecut -are un ceas de 250.000$.
 Criza nu e pentru toti valabila.

Pentru ea by Mihaela

Am atatia nervi in momentul asta incat tre sa ii revars...Sa mor eu daca am vazut fete mai proaste si mai credule decat cele din anturajul meu, nu conteaza daca e un ex anturaj sau unul prezent, nu pot realiza cat de credule sunt fetele in ziua de azi de inca suspina dupa baieti si la patru luni dupa o despartire, sa nu zic de un caz in care tipul suferea de doi ani dupa despartirea de  o tarfa. Deci dupa ce tu, o altruista din nastere si educata in aceasta privinta, ii dai sa isi faca plinul de benzina si mai achiti nota la sucuri, retardatul te minte ca tre sa se desparta de tine din motive serioase precum plecarea din tara provocata de neintelegirile cu familia, se cupleaza apoi cu o alta handicapata care bineinteles ca e la 320 km de el, dar uite ca face totusi  vizite pentru a fi alaturi de aia, in timp ce tu care stateai  la cateva statii de autobuz in oras cu el suspinai la aminterea lui non stop. Dar fetele sunt credule, si stau cu ei, si se gandesc la ei, si pana la urma la cat de credule sunt se mai lasa si dezvirginate de acesti retardati pentru a fi lasate balta - LOGICCCCCCC-, dupa maxim doua luni. Poi el se satura de tine fetito, deja devii superficiala, deja in capul tau stresul genereaza o batalie de atac, adica tu, ca o fata dragalasa ce erai, crezi ca nu esti suficient de buna pentru el, te gandesti chiar cum de te-a placut initial, asa ca tre sa iei decizii.Pimp by body and my face! Ce sa mai zic de pimp my hair? Ala oricum e vopsit de mai toate fetele si intins cu placa, iar extensiile sunt deja un must printre cele ce se respecta. Nu pot sa inteleg cum puteti fi asa de naive incat sa suspinati dupa unul mereu, sa va ganditi ce face, atata timp cat el e altundeva cu o alta fata, sau mai bine zis cu altele, pentru ca fetelorrrrrrr iubitii vostri au atatea fantezi pe care le pun in practica intr-un final, unii au amante si doi ani de zile! Tu la patru dimineata ii dai sms-uri de iubire, iar el se fute cu o fosta gagica intr-un apartament necunoscut. Dar nu conteaza, tipul e barbat, are pula, pe tine nu te-a futut, esti frigida, trebuie sa te educe, te lasi greu, isi gaseste alinarea in patul alteia! Treziti-va! x(

Gia by Mihaela

E atat de cald astazi in capitala, e o zi destul de insorita pentru luna ianuarie.Un domn i-a spus iubitei la telefon la iesirea din metrou:"Ce frumos e afara!Nu ai cum sa nu iesi intr-o zi ca asta! Am o bluza si o vesta pe mine si deja nu mai pot de cald!".Am dormit 3 ore,am vazut pe la trei dimineata fimul GIA pe divxonline.biz. Filmul a aparut prin 1998, eram undeva in clasa intai....imi aduc aminte ca abia imi pusesem HBO, iar filmul sus amintit se difuza la ore tarzii, era interzis minorilor sub 16 ani. Nu l-am putut viziona, aveam un singur televizor, iar tata nu ma lasa; exceptand asta nici nu stiu daca puteam citi traducerea pe vremea aceea, iar engleza mea nu prea exista.In alta ordine de idei, au trecut vreo 13 ani ,eu am putut-o vedea pe Angelina Jolie intr-o varianta drogata dar cu sex appeal si i-am admirat structura osoasa din nou, si din nou...Faza e ca Angelina nu seamana deloc cu modelul pe care trebuia sa il reprezinte -Gia Marie Carangi, insa nu stiu alta actrita care ar fi putut sa fie atat de wild :)) sa nu uitam si de preferintele bisexuale ale actritei-in film era indragostita de make-up artistul ei-o femeie blonda. Personajul interpretat de Angelina spune la un moment dat ca o femeie nu e o femeie adevarata daca nu e blonda. Pentru mine blondele reprezinta fragilitate, femei suntem toate, chiar si asa, cu multa vopsea si nuantator in par :))




Reclamele de la L'Oreal sunt insuportabile.Acum doua saptamani se facea valva mare ca Jennifer Lopez e noua imagine a acestei firme. Ce dracu, oameni buni? Ea e imagine la L'Oreal de prin 2001.
Dar uite ca intr-adevar a venit si o vedeta mai speciala(din punctul meu de vedere) -Gwen Stefani-va face reclama la rujul Infaillible, sper ca va fi intr-o nuanta puternica de rosu, asa cum poarta mereu cantareata blondina.


Nu mai stiu ce inseamna apa sau suc, mai bine zis ce inseamna CocaCola light pe care il consumam zilnic.Acum beau doua cani mari de nescafe 3 in 1 strong pe zi.Nici nu stiu ce varianta e, ceva de genu extreme, dar tot slaba e pentru mine :))
In ultimile zile se izbeste de mine pe unde merg o domnisoara anume ...Nu stiu de ce exista pe lumea asta, mi se pare tacuta, timida si urata, adica sclava. Nici eu nu is mare cacat, dar aia chiar e nasoala,mai ales fara tencuiala pe chip.
De doua saptamani nu mai stiu nimic de Bacau, in afara de faptul ca a decedat un tip, dar in rest...orasul ala e mort, nu sun pe nimeni si nici nu sunt sunata, se mai intampla din an in Paste sa sune vara-mea sau un prieten, dar devine molesitor, adorm pe perna spunand la tel "Da,da...stiu :-j".
Lumea de prin cartierul meu se intreaba unde am disparut, daca mai traiesc, oricum nu avea nimeni treaba cu mine din zona Mioritei sau Bradului....deci leave me alone!

Black by Mihaela

 Nu am  mai scris nimic despre mine, nu neaparat ganduri sau sa ma descriu, ci pur si simplu sa imi zic necazurile pentru a fi citite de voi, niste prieteni "anonimi". In ultima perioada s-au intamplat foarte multe lucruri din care am invatat destule. S-au intamplat lucruri de care ai fost avertizat de mic copil, inca de la 5 anisori mama ma batea la cap sa am grija in toate.
Am realizat ca nu poti invita pe oricine la tine acasa, ca ti se pot fura lucruri cand tu nu esti atent sau cand te duci pana in alta camera, ca ti se pot fura lucruri de valoare cand esti plecat chiar intr-un alt oras, ca lumea te minte in fata pentru a isi indeplini un scop, ca sunt foarte,dar FOARTE putini oameni care te ajuta la nevoie-si ma refer aici la bani.
De multe ori lasam de la noi pentru a fi bine, trecem cu vederea toate lucrurile neplacute si defectele si ajungem sa ne sacrificam pentru ca cei din jurul nostru sa o poata duce la un nivelul dorit
Nu e bine sa faci prostii,sa pui in practica niste  fantezii sau sa imparti secretele cu cineva, pentru ca cel mai bun prieten iti este cel mai mare dusman ; are destule dovezi pentru a te ataca, asadar mai bine singur decat sa fii "exploatat".
Zilele acestea totul a fost negru. In afara testelor idioate pentru care e necesar sa studiezi 200 de pagini, urmand examenele...am aflat ca au murit doua persoane:un baiat din Bacau(cred ca se numea Mihai Preda, nu sunt sigura) si tatal unui foarte bun prieten. Condoleante si Dumnezeu sa ii odihneasca!

vineri, 7 ianuarie 2011

Not just a fragrance


Din cate îmi amintesc, am descoperit apa de toaletă Magnetism by Escada, la sfarsitul lunii martie, atunci cand căutam un cadou pentru un prieten.Intr-un
final, am decis ca un parfum poate fi considerat si ca un act de nesmtire, deoarece persoana ce il va primi isi va zice in minte ca eu il vad drept un "nespalat si un imputit", ca doamne fereste....nu miroase bine :) ; am ales o sticla de whisky ca darul ideal :))
Dar sa revenim la oile noastre. Inca din clipa in care am mirosit "Magnetism" m-au trecut fiori, pot doar sa zic ca esenta ma duce cu gandul la Pepsi amestecat cu sampanie si cu inghetata de caramel. Nu vreau sa va fac pofta, dar chiar asa il pot descrie eu.
Curios este faptul ca la Mall-ul din orasul natal nu mai exista apa de toaleta la vanzare , ci doar tester-ul, asta fiind intr-unul din cele doua magazine cu produse cosmetice. La cel de al doilea magazin nu aveau niciun produs Escada pentru barbati.
Cand am ajuns acasa am inceput imediat sa aflu care este pretul acestei ape de toaleta, deoarece dragul meu Mall bacauan are preturi exagerate, eu nu as putea da o suma dubla pe un parfum :|
Am descoperit ca Magnetism se vinde cu 204 RON-100 ml(la reducere,pretul initial era de 254 RON-100 ml) pe internet, mai exact pe site-urile bucurestene, in timp ce in strainatate pretul este de 73 RON-50 ml, 125 RON-100 ml.
Din pacate brand-ul german Escada este in decadere, suspectandu-se chiar un faliment.
Esentele ce intra in alcatuirea acestei ape de toaleta sunt:sofran, lemn de cedru, lemn de santal, ambra, balsam de tolu, mosc.
Cand vad sofran, imediat cred ca un parfum are si un pret fabulos, şofran-ul este cel mai scump condiment, obtinandu-se din macinarea a o suta de plante. Cel putin, eu asa stiam de cand eram mica, daca gresesc-imi cer scuze.
Inca o idee importanta: va rog frumos nu mai confundati mosc-ul cu nu stiu ce planta frumos mirositoare!!Moscul este o substanta secretata de o glanda abdominala a unei specii de antilopa din Tibet!

Chiar va recomand sa il cumparati, indiferent daca este pentru un prieten, pentru iubit, pentru un coleg......eu l-as cumpara pentru mine insami :|, imi place foarte mult :x

Mihaela

joi, 6 ianuarie 2011

Filme by Mihaela

Zilele astea au fost zile de lenevit,de cunoscut persoane dubioase, de stres si de comenzi online la presto pizza...bineintzeles ca am primit si cateva cadouase de la Mec...:))
Oricum revenind la oile noastre, sunt doua filme p ecare le-am urmarit fara sa vreau datorita unei prietene, in sensul ca invitatia de a le viziona a venit brusc, dar mi-a facut placere.
Miercuri e orange film, prin urmare biletul la cinema a costat doar 5 ron.Am vazut Easy A. Destul de funny, mi-a dat de gandit cu privire la BTS. Merita vazut.
Iar azi a venit randul filmului  Black Swan, genul de thriller psihologic ce te face sa dezlegi misterul dupa ce ai urmarit toata actiunea pentru a afla firul naratiunii asa cum a fost in realitate, si nu cum a fost redat de mintea bolnava a personajului principal.Mi-a fost dor sa o revad pe Winona Ryder jucand rolul unei nebune :))



luni, 3 ianuarie 2011

Divorced by Mihaela

Cu toate ca este mult mai usor pentru celebritati de a face echipa si pe plan sentimental cu o alta vedeta, se pare ca dupa cativa ani de casnice se ajunge la inselarea partenerului sau a partenerei cu cineva  din anturaj, poate fi vorba de chelnerita de la restaurantul preferat sau de nevasta colegului tau de job. Am descoperit azi numeroase divorturi, dar de fapt nici nu stiam de unii, nu stiam nici ca s-au casatorit, nu stiam nici  ca  se mai iubesc-sigur ca daaaaaaa...

Christina Milian şi The-Dream-cei doi s-au despartit in vara anului 2010, au si o fetita; rapperul a inselat-o pe frumoasa negresa cu asistenta sa, sper ca era vorba de asistenta personala,cea care ii stabileste programul si il ajuta zilnic si nu cea de la spital =))

Halle Berry şi Gabriel Aubry-si acestia au o fetita, dar el a decis sa se desparta din cauza faptul ca actrita  este mai in varsta  cu 9 ani...oricum Halle s-a combinat cu Olivier Martinez dupa despartirea de acest fotomodel :)


Jenny McCarthy şi Jim Carrey-ea a anuntat despartirea pe Twitter, dar motivele nu se cunosc,,,e o blonda cu ochi frumosi , doar atat...



sâmbătă, 29 ianuarie 2011

I want it by Mihaela

Ghiciti pretul...2,5 milioane $ editie limitata-spune un prieten, dar un prezentator italian zicea ca e 1 milion $. Hmmm...
Lamborghini Reventon a participat la o "liniuţă" în compania unui jet-fighter italian Panavia Tornado, pe o distanţă de 3 km. Până la 100 km/h, Reventon a fost mai rapid, cu cele 3,4 secunde necesare, însă după aceea avionul a luat rapid conducerea, Lamborghini Reventon fiind limiitat la "doar" 340 km/h.




Utilizarea excesivă a fibrei de carbon, atât pentru panourile caroseriei, cât şi pentru discurile ceramice de frână sau chiar pentru jante duce la o masă scăzută pentru acest prădător exlusivist, capabil de un demaraj până la 100 km/h de numai 3,4 secunde. Motorului de pe LP640 i-a fost crescută puterea cu numai 10 CP, ajungând la 650 CP, dar asta nu îl împiedică pe lamborghini Reventon să atingă o viteză maximă de 340 km/h. Totuşi, Veyron rămâne mai tare în acest domeniu. 

inca un parfum...by Mihaela

Reb'L Fleur este  numele noului parfum ce va fi lansat  de  Rihanna .Avand in vedere ca si celelalte colege au , ea de ce sa nu aiba?(ma refer la Beyonce,Shakira, Christina Aguilera, Britney Spears, Kylie Minogue, Paris Hilton, Eva Longoria etc.) Intr-unul dintre spoturile publicitare artista isi va folosi senzualitatea caracteristica promovandu-si parfumul intr-o tinuta aproape inexistenta-invelita in fasii de matase roz.

Barbara by Mihaela


Stiti piesa aia aparuta in octombrie, numita Barbara Streisand? Ei bine, am vazut ca multi o fredoneaza, o adora, dar nici nu au idee cine e aceasta femeie..Stiam si eu ca  e actrita, stiam ca si cantareata...dar ca a castigat si Oscar-uri nu stiam...


Barbra Joan Streisand (pronounced /ˈstraɪsænd/; born April 24, 1942) is an American singer-songwriter, actress, film producer and director. She has won two Academy Awards,[1] eight Grammy Awards,[2] four Emmy Awards,[3] a Special Tony Award, an American Film Institute award,[4] a Peabody Award.[4] and is one of the few entertainers who have won an Oscar, Emmy, Grammy, and Tony Award.
She is one of the most commercially and critically successful entertainers in modern entertainment history, with more than 71.5 million albums shipped in the United States and 140 million albums sold worldwide.[5][6] She is the best-selling female artist on the Recording Industry Association of America's (RIAA) Top Selling Artists list, the only female recording artist in the top ten, and the only artist outside of the rock and roll genre.[7] Along with Frank Sinatra, Cher, and Shirley Jones, she shares the distinction of being awarded an acting Oscar and also recording a number-one single on the U.S. Billboard Hot 100 chart.


Va descurcati voi cu traducerea.
Este una dintre cele mai cunoscute actriţe cu nasul mare, dar acest defect nu a împiedicat-o să ajungă una din cele mai apreciate actriţe şi cântăreţe ale tuturor timpurilor.



Kerli by Mihaela

Probabil ca multi ati avut de aceasta tipa din Estonia. Totusi asemanarea cu Gaga nu poate fi trecuta cu vederea. :|

Lykke Li – I Follow Rivers

O Baba Dochia ce isi scoate doar papucii
O indragostita pana peste cap de un tip ce seamana cu ciocaitoarea Woody.
 O suedeza care nu e tocmai blonda platinata cu ochi albastri stralucitori.
Uun videoclip simplu, dar care exprima mult mai mult decat un scenariu bine pus la punct.

Great computer by Mihaela

Multumesc pentru video colegei mele,Irinskaya ! :*

marți, 25 ianuarie 2011

www.eva.ro by Mihaela

Nu inteleg faza cu ,,,machiaza-te in functie de zodie, fa sex in functie de zodie, si mai nou-slabeste cu gimnastica in functie de zodie. ...:|



Actriţele Jennifer Aniston ("The Bounty Hunter" şi "The Switch"), Mylie Cyrus ("The Last Song"), Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon ("Totul despre sex 2"), Megan Fox ("Jonah Hex") şi Kristen Stewart ("Saga Amurg: Eclipsa") au fost nominalizate la premiile Zmeura de Aur, la categoria "cea mai proastă actriţă a anului 2010", informează Daily Mail.

Pentru categoria "cel mai prost actor al anului 2010" au fost nominalizaţi Jack Black ("Gulliver's Travels"), Gerard Butler ("The Bounty Hunter"), Ashton Kutcher ("Killers" şi "Valentine's Day"), Taylor Lautner ("Saga Amurg: Eclipsa") şi Robert Pattinson ("Remember Me" şi "Saga Amurg: Eclipsa").

Dintre filmele nominalizate fac parte "The Last Airbender" şi "Saga Amurg: Eclipsa/ The Twilight Saga: Eclipse", "Vampires Suck", "Totul despre sex 2/ Sex and the City 2" şi "The Bounty Hunter" .

Cea de-a 31-a gală a premiilor Zmeura de Aur (Razzie Awards) va avea loc pe 26 februarie, cu o zi înainte de gala premiilor Oscar. Premiile Zmeura de Aur au fost create de John Wilson, în 1980.  


luni, 24 ianuarie 2011

Stupid girl by Mihaela

Azi m-am trezit la 8 jumate pentru a merge cu un tip francez la Organizatia Internationala a Francofoniei, situata pe langa statia de metrou Izvor, pe langa teatrul Bulandra mai exact. Bineinteles ca era atat de dimineata si ningea atat de tare si mi-era o lene atat de mareeeeeeeeeeeee, incat am luat un taxi. Taximetristul nu avea idee de locatie, asa ca m-a lasat la Bulandra.Am gasit rapid cladirea cu pricina, am luat liftul,,,etajul sase, biroul in cauza...am asteptat 25 de minute. A venit o copchila mica si roscata, de o varsta cu mine, isi da haina jos si imi zice in greata "Bonjour!", ii zic "Buna!", apoi o intreb daca vorbeste romaneste.Zice ca da..."Poi atunci ce dracu ai intarziat, femeie, 25 de minute? Eu is punctuala si tu vii acu?".
 Mda...ca vezi Doamne ,ca ce vorbesc asa cu ea, ca sunt o nesimtita, ca acolo e biroul ei, ca nu am dreptul sa o intreb asa ceva, ca ce caut eu acolo...Apoi a bolborosit niste chestii in franceza si mi-a zis pa pa.
A intarziat, asadar, conform legii din tarisoara noastra, trebuie sa i se taie din salariu. Conform creierului meu, trebuie data afara. Si asta o sa si fac. Bun ca cunosc lumea de la ambasada Frantei, ca sa i se zica ei Pa,pa!

miercuri, 19 ianuarie 2011

Razboi by Mihaela















Snooki by Mihaela

              Nu inteleg de ce toata lumea se ia de Snooki...adica femeia asta e atat de parodiata incat mi se face mila de ea.Publicul o cunoaste din Jersey Shore, asa ca sunt destule faze ce o caracterizeaza direct, este necesar numai sa urmarim cateva episoade si vom realiza cat de puternica ii este personalitatea. Imi place de ea, e destul de adorabila, seamana cu un iepuras turbat de 23 de ani, a avut probleme cu greutatea inca din liceu, nu stiu ce inaltime are, dar pentru mine e ADORABILA :))
            Trebuie sa urmariti episodul It's a Jersey Thing a celor de la South Park, e imposibil sa nu radeti. Un search pe google si il veti putea viziona pe siteul lor, au episoadele complete din toate cele 15 sezoane. E episodul 9 din sezonul 14, a aparut la tv pe data de 13 octombrie 2010, asa ca e destul de fresh. Chiar si in episodul de desene,  Snooki seamana cu o iepuroaica futacioasa si plina de celulita. :x Dar e greu sa nu o iubesti . ;;)

marți, 18 ianuarie 2011

HAHAHA by Mihaela

 Un tânăr merge la preot:
- Părinte, am venit să mă spovedesc.
- Nu este nevoie, ţi-am citit blogul!







În avion, la clasa întâi, o doamnă e aşezată lângă un domn. La un moment dat, ea începe să strănute şi de fiecare dată începe să tremure din toata fiinţa ei, după care îşi şterge delicat nasul.
Istoria se repetă, la care domnul de lângă ea i se adresează:
- Mă scuzaţi, nu vreau să vă inoportunez, dar mi-e imposibil să mă abţin să vă întreb: de ce tremuraţi aşa de tare de fiecare dată când strănutaţi?
- Pentru că sufăr de o boală foarte rară, de fiecare dată când strănut, am un orgasm.
La care domnul, un pic jenat că nu a mai auzit de asemenea boală, o întreabă grijuliu:
- Şi luaţi ceva?
- Da... piper...





 O blondă se plimbă cu prietenul ei pe lângă o şosea circulată.
La un moment dat, tipul, fan Mercedes, îi zice:
- Uite un Mercedes Vito!
Blonda, lovită în sentiment, coace ce coace şi, la un moment dat, când vede un BMW, zice:
- Uite un BMW, boule!



 Erau doi reni. Unul era numai coaste şi celălalt era numai coarne. De aceea, pe unul îl chema Costel şi pe celălalt Cornel.

Rouge by Mihaela

Dior by Mihaela

Natalie Portman este imaginea parfumului Miss Dior Cherie
Personal...nu imi place acest parfum :|

Globurile de aur by Mihaela




C



Cum sa nu iti placa asemenea rochii? Actritele s-au intrecut la capitolul vestimentar cu ocazia decernarii globurilor de aur 2011. Acestea sunt rochiile ce mi-au placut cel mai mult. Avand in vedere ca ador verdele si turcoazul, in topul meu s-a clasat pe primul loc Angelina Jolie cu o rochie Versace. Se pare ca cea mai discutata rochie a fost a Nataliei Portman, castigatoare a unui glob de aur pentru cea mai buna actrita dintr-un film dramatic- Black Swan. Rochia creata de Victor and Rolf nu este iesita din comun, nu are aplicatii deosebite, insa este exact creata pentru a ascunde burtica de gravida  a actritei.
Si Eva Longoria are o rochie ce m-a atras foarte mult, cred ca a fost unica vedeta intr-o rochie neagra pentru o silueta tip clepsidra, era de asteptat sa faca alegerea aceasta datorita inaltimii sale.Din punctul meu de vedere este o rochie cu sex appeal.
La Sandra Bullock imi place mai mult coafura decat rochia, in sensul ca acea rochie de un roz pal nu o incadreaza perfect, nu o reprezinta. Nu e tipul de femeie fragila, romantica, Barbie...e mai dura. O rochie nonconformista, cu spatele gol i s-ar fi potrivit mai bine personalitatii ei.
Am observat mai multe actrite in rochii verzi, bine, nuante diferite de verde: Angelina Jolie, Mila Kunis, Catherine Zeta Jones.
Mila Kunis mi se pare mini varianta Angelinei.
Mi-a placut si rochia lui Mega Fox, este atat de slaba incat poate purta orice, insa aceasta rochie mi s-a parut o invitatie in a-i vizualiza tatuajele.Imi place ca nu a exagerat, daca a lasat spatele la vedere, si-a acoperit sanii.Insa culoarea trebuia sa fie putin mai tipatoare;  nu vad niciun contrast intre pielea ei si culoarea rochiei.Sa nu mai spun cate actrite au purtat rochii in nuante de roz si crem; nu doar ca au creat efectul de turma, dar nu le mai puteam distinge, erau precum niste oi clonate :|.


luni, 17 ianuarie 2011

Cheesecake by Mihaela

Aseara, la o ora oarecum tarzie, cred ca era trecut de 12, o prietena din Bucuresti isi plangea poftele pe mess, salivand dupa o felie de cheesecake, adica o felie micuta de prajitura cu branza de la restaurantul tip fast food "Springtime". Dar la acea ora era doar un restaurant deschis, mai exact la Gara de Nord. Bineinteles ca si eu salivam dupa ceva dulce, salivam dupa aceasta prajitura faimoasa desi nu stiam exact cum e, nu am mancat in viata mea. Dar spre surprinderea mea exista un binevoitor, un prieten cu care am conversat 7 ani pe mess, venit de curand din America, ce s-a oferit sa se prezinte la domiciliul meu cu faimosul desert. Am lasat-o pe a doua zi insa.
 Si uite ca astazi ne-am bucurat toti 3 de aceasta prajitura, de fapt toti 4 (si colega de apartament). Am aflat astfel ca exista doua tipuri de cheesecake, Boston-cu ciocolata si New York-cu fructe, Noi am mancat cu fructe, cred ca erau afine alea :-? Pot sa zic doar ca nu e cum credeam, de fapt cum ma asteptam, si americanul meu a zis ca trebuia sa fie mai moale, mai dulce si fara gust de lamaie, caci asa e la ei in SUA. Mai pe romaneste, aceasta prajitura e exact ca pasca cu branza a bunicei mele de la Magura, judetul Bacau.

vara 2011 by Mihaela





duminică, 16 ianuarie 2011

Clip de imagine by Mihaela



De fiecare data cand vad acest videoclip imi vine sa imi bag unghia in gat. Femeia asta tocmai a nascut.  A pozat in FHM de curand, arata foarte bine, chiar prea bine, am vazut-o si in realitate intr-un mall bucurestean si pot zice ca din punctul meu de vedere, este cea mai frumoasa femeie din tara asta. Videoclipul imi demonstreaza inca o data ca imaginea unui om conteaza cel mai mult, e eticheta generala a unui individ, nu ai de unde stii cum gandeste,ce cultura generala are sau ce trecut, nu iti pasa asta, recunoaste...Am ajuns sa fim obsedati de fizicul nostru si sa investim in el bani si timp, si mai ales,am ajuns sa ne alegem partenerul de viata dupa infatisarea sa. :)

vineri, 14 ianuarie 2011

Gold by Mihaela

Deci oameni buni,acesta e un ceas de 180,000$ comandat de Kanye West de la firma Tiret, e din aur de 18k si e incrustat cu diamante. Oricat de extravagant vrea Kanye sa para, cantaretul Usher l-a intrecut -are un ceas de 250.000$.
 Criza nu e pentru toti valabila.

Pentru ea by Mihaela

Am atatia nervi in momentul asta incat tre sa ii revars...Sa mor eu daca am vazut fete mai proaste si mai credule decat cele din anturajul meu, nu conteaza daca e un ex anturaj sau unul prezent, nu pot realiza cat de credule sunt fetele in ziua de azi de inca suspina dupa baieti si la patru luni dupa o despartire, sa nu zic de un caz in care tipul suferea de doi ani dupa despartirea de  o tarfa. Deci dupa ce tu, o altruista din nastere si educata in aceasta privinta, ii dai sa isi faca plinul de benzina si mai achiti nota la sucuri, retardatul te minte ca tre sa se desparta de tine din motive serioase precum plecarea din tara provocata de neintelegirile cu familia, se cupleaza apoi cu o alta handicapata care bineinteles ca e la 320 km de el, dar uite ca face totusi  vizite pentru a fi alaturi de aia, in timp ce tu care stateai  la cateva statii de autobuz in oras cu el suspinai la aminterea lui non stop. Dar fetele sunt credule, si stau cu ei, si se gandesc la ei, si pana la urma la cat de credule sunt se mai lasa si dezvirginate de acesti retardati pentru a fi lasate balta - LOGICCCCCCC-, dupa maxim doua luni. Poi el se satura de tine fetito, deja devii superficiala, deja in capul tau stresul genereaza o batalie de atac, adica tu, ca o fata dragalasa ce erai, crezi ca nu esti suficient de buna pentru el, te gandesti chiar cum de te-a placut initial, asa ca tre sa iei decizii.Pimp by body and my face! Ce sa mai zic de pimp my hair? Ala oricum e vopsit de mai toate fetele si intins cu placa, iar extensiile sunt deja un must printre cele ce se respecta. Nu pot sa inteleg cum puteti fi asa de naive incat sa suspinati dupa unul mereu, sa va ganditi ce face, atata timp cat el e altundeva cu o alta fata, sau mai bine zis cu altele, pentru ca fetelorrrrrrr iubitii vostri au atatea fantezi pe care le pun in practica intr-un final, unii au amante si doi ani de zile! Tu la patru dimineata ii dai sms-uri de iubire, iar el se fute cu o fosta gagica intr-un apartament necunoscut. Dar nu conteaza, tipul e barbat, are pula, pe tine nu te-a futut, esti frigida, trebuie sa te educe, te lasi greu, isi gaseste alinarea in patul alteia! Treziti-va! x(

Gia by Mihaela

E atat de cald astazi in capitala, e o zi destul de insorita pentru luna ianuarie.Un domn i-a spus iubitei la telefon la iesirea din metrou:"Ce frumos e afara!Nu ai cum sa nu iesi intr-o zi ca asta! Am o bluza si o vesta pe mine si deja nu mai pot de cald!".Am dormit 3 ore,am vazut pe la trei dimineata fimul GIA pe divxonline.biz. Filmul a aparut prin 1998, eram undeva in clasa intai....imi aduc aminte ca abia imi pusesem HBO, iar filmul sus amintit se difuza la ore tarzii, era interzis minorilor sub 16 ani. Nu l-am putut viziona, aveam un singur televizor, iar tata nu ma lasa; exceptand asta nici nu stiu daca puteam citi traducerea pe vremea aceea, iar engleza mea nu prea exista.In alta ordine de idei, au trecut vreo 13 ani ,eu am putut-o vedea pe Angelina Jolie intr-o varianta drogata dar cu sex appeal si i-am admirat structura osoasa din nou, si din nou...Faza e ca Angelina nu seamana deloc cu modelul pe care trebuia sa il reprezinte -Gia Marie Carangi, insa nu stiu alta actrita care ar fi putut sa fie atat de wild :)) sa nu uitam si de preferintele bisexuale ale actritei-in film era indragostita de make-up artistul ei-o femeie blonda. Personajul interpretat de Angelina spune la un moment dat ca o femeie nu e o femeie adevarata daca nu e blonda. Pentru mine blondele reprezinta fragilitate, femei suntem toate, chiar si asa, cu multa vopsea si nuantator in par :))




Reclamele de la L'Oreal sunt insuportabile.Acum doua saptamani se facea valva mare ca Jennifer Lopez e noua imagine a acestei firme. Ce dracu, oameni buni? Ea e imagine la L'Oreal de prin 2001.
Dar uite ca intr-adevar a venit si o vedeta mai speciala(din punctul meu de vedere) -Gwen Stefani-va face reclama la rujul Infaillible, sper ca va fi intr-o nuanta puternica de rosu, asa cum poarta mereu cantareata blondina.


Nu mai stiu ce inseamna apa sau suc, mai bine zis ce inseamna CocaCola light pe care il consumam zilnic.Acum beau doua cani mari de nescafe 3 in 1 strong pe zi.Nici nu stiu ce varianta e, ceva de genu extreme, dar tot slaba e pentru mine :))
In ultimile zile se izbeste de mine pe unde merg o domnisoara anume ...Nu stiu de ce exista pe lumea asta, mi se pare tacuta, timida si urata, adica sclava. Nici eu nu is mare cacat, dar aia chiar e nasoala,mai ales fara tencuiala pe chip.
De doua saptamani nu mai stiu nimic de Bacau, in afara de faptul ca a decedat un tip, dar in rest...orasul ala e mort, nu sun pe nimeni si nici nu sunt sunata, se mai intampla din an in Paste sa sune vara-mea sau un prieten, dar devine molesitor, adorm pe perna spunand la tel "Da,da...stiu :-j".
Lumea de prin cartierul meu se intreaba unde am disparut, daca mai traiesc, oricum nu avea nimeni treaba cu mine din zona Mioritei sau Bradului....deci leave me alone!

Black by Mihaela

 Nu am  mai scris nimic despre mine, nu neaparat ganduri sau sa ma descriu, ci pur si simplu sa imi zic necazurile pentru a fi citite de voi, niste prieteni "anonimi". In ultima perioada s-au intamplat foarte multe lucruri din care am invatat destule. S-au intamplat lucruri de care ai fost avertizat de mic copil, inca de la 5 anisori mama ma batea la cap sa am grija in toate.
Am realizat ca nu poti invita pe oricine la tine acasa, ca ti se pot fura lucruri cand tu nu esti atent sau cand te duci pana in alta camera, ca ti se pot fura lucruri de valoare cand esti plecat chiar intr-un alt oras, ca lumea te minte in fata pentru a isi indeplini un scop, ca sunt foarte,dar FOARTE putini oameni care te ajuta la nevoie-si ma refer aici la bani.
De multe ori lasam de la noi pentru a fi bine, trecem cu vederea toate lucrurile neplacute si defectele si ajungem sa ne sacrificam pentru ca cei din jurul nostru sa o poata duce la un nivelul dorit
Nu e bine sa faci prostii,sa pui in practica niste  fantezii sau sa imparti secretele cu cineva, pentru ca cel mai bun prieten iti este cel mai mare dusman ; are destule dovezi pentru a te ataca, asadar mai bine singur decat sa fii "exploatat".
Zilele acestea totul a fost negru. In afara testelor idioate pentru care e necesar sa studiezi 200 de pagini, urmand examenele...am aflat ca au murit doua persoane:un baiat din Bacau(cred ca se numea Mihai Preda, nu sunt sigura) si tatal unui foarte bun prieten. Condoleante si Dumnezeu sa ii odihneasca!

vineri, 7 ianuarie 2011

Not just a fragrance


Din cate îmi amintesc, am descoperit apa de toaletă Magnetism by Escada, la sfarsitul lunii martie, atunci cand căutam un cadou pentru un prieten.Intr-un
final, am decis ca un parfum poate fi considerat si ca un act de nesmtire, deoarece persoana ce il va primi isi va zice in minte ca eu il vad drept un "nespalat si un imputit", ca doamne fereste....nu miroase bine :) ; am ales o sticla de whisky ca darul ideal :))
Dar sa revenim la oile noastre. Inca din clipa in care am mirosit "Magnetism" m-au trecut fiori, pot doar sa zic ca esenta ma duce cu gandul la Pepsi amestecat cu sampanie si cu inghetata de caramel. Nu vreau sa va fac pofta, dar chiar asa il pot descrie eu.
Curios este faptul ca la Mall-ul din orasul natal nu mai exista apa de toaleta la vanzare , ci doar tester-ul, asta fiind intr-unul din cele doua magazine cu produse cosmetice. La cel de al doilea magazin nu aveau niciun produs Escada pentru barbati.
Cand am ajuns acasa am inceput imediat sa aflu care este pretul acestei ape de toaleta, deoarece dragul meu Mall bacauan are preturi exagerate, eu nu as putea da o suma dubla pe un parfum :|
Am descoperit ca Magnetism se vinde cu 204 RON-100 ml(la reducere,pretul initial era de 254 RON-100 ml) pe internet, mai exact pe site-urile bucurestene, in timp ce in strainatate pretul este de 73 RON-50 ml, 125 RON-100 ml.
Din pacate brand-ul german Escada este in decadere, suspectandu-se chiar un faliment.
Esentele ce intra in alcatuirea acestei ape de toaleta sunt:sofran, lemn de cedru, lemn de santal, ambra, balsam de tolu, mosc.
Cand vad sofran, imediat cred ca un parfum are si un pret fabulos, şofran-ul este cel mai scump condiment, obtinandu-se din macinarea a o suta de plante. Cel putin, eu asa stiam de cand eram mica, daca gresesc-imi cer scuze.
Inca o idee importanta: va rog frumos nu mai confundati mosc-ul cu nu stiu ce planta frumos mirositoare!!Moscul este o substanta secretata de o glanda abdominala a unei specii de antilopa din Tibet!

Chiar va recomand sa il cumparati, indiferent daca este pentru un prieten, pentru iubit, pentru un coleg......eu l-as cumpara pentru mine insami :|, imi place foarte mult :x

Mihaela

joi, 6 ianuarie 2011

Filme by Mihaela

Zilele astea au fost zile de lenevit,de cunoscut persoane dubioase, de stres si de comenzi online la presto pizza...bineintzeles ca am primit si cateva cadouase de la Mec...:))
Oricum revenind la oile noastre, sunt doua filme p ecare le-am urmarit fara sa vreau datorita unei prietene, in sensul ca invitatia de a le viziona a venit brusc, dar mi-a facut placere.
Miercuri e orange film, prin urmare biletul la cinema a costat doar 5 ron.Am vazut Easy A. Destul de funny, mi-a dat de gandit cu privire la BTS. Merita vazut.
Iar azi a venit randul filmului  Black Swan, genul de thriller psihologic ce te face sa dezlegi misterul dupa ce ai urmarit toata actiunea pentru a afla firul naratiunii asa cum a fost in realitate, si nu cum a fost redat de mintea bolnava a personajului principal.Mi-a fost dor sa o revad pe Winona Ryder jucand rolul unei nebune :))



luni, 3 ianuarie 2011

Divorced by Mihaela

Cu toate ca este mult mai usor pentru celebritati de a face echipa si pe plan sentimental cu o alta vedeta, se pare ca dupa cativa ani de casnice se ajunge la inselarea partenerului sau a partenerei cu cineva  din anturaj, poate fi vorba de chelnerita de la restaurantul preferat sau de nevasta colegului tau de job. Am descoperit azi numeroase divorturi, dar de fapt nici nu stiam de unii, nu stiam nici ca s-au casatorit, nu stiam nici  ca  se mai iubesc-sigur ca daaaaaaa...

Christina Milian şi The-Dream-cei doi s-au despartit in vara anului 2010, au si o fetita; rapperul a inselat-o pe frumoasa negresa cu asistenta sa, sper ca era vorba de asistenta personala,cea care ii stabileste programul si il ajuta zilnic si nu cea de la spital =))

Halle Berry şi Gabriel Aubry-si acestia au o fetita, dar el a decis sa se desparta din cauza faptul ca actrita  este mai in varsta  cu 9 ani...oricum Halle s-a combinat cu Olivier Martinez dupa despartirea de acest fotomodel :)


Jenny McCarthy şi Jim Carrey-ea a anuntat despartirea pe Twitter, dar motivele nu se cunosc,,,e o blonda cu ochi frumosi , doar atat...