marți, 7 septembrie 2010

Au fost niste copii by Mihaela

Nu sunt melancolica, nici nostalgica, prefer sa ma consider realista mereu :)) Insa azi am vazut online pe messenger  foarte multi colegi si mi-am adus aminte de zilele de scoala si de acele lucruri ori fraze caracteristice fiecarui elev din fosta mea clasa- 12 F. Asa ca imi voi caracteriza pe scurt colegii, in ordine alfabetica, pentru a nu exista vreo preferinta.

Andrisoaei Dragos:  Personal m-a ajutat mereu la comenzile de pe net, insa in viata de zi cu zi el este afacerist in toate privintele, isi negociaza atat notele, mediile, cat si afacerile online. Bravo lui! Un viitor Donald Trump! Si sincer il invidiez ca poate manca orice si tot nu se ingrasa :|

 Arhip Dragos:  isi facea mereu timp pentru a merge la sala, ca la fiecare majorat purta o vesta neagra si pantaloni negri-doar isi schimba tricoul, avea o voce foarte groasa, cand tusea speria fetele, iar cand cerea o foaie noua la vreo lucrare aveam impresia ca Hitler da noi indicatii de razboi. Cu toate acestea studia mereu, la toateeeeeeeee materiile, nu pare tocilar la prima impresie, insa ma intreb cate ore isi petrecea zilnic invatand. Cu toate acestea este un baiat cu care poti vorbi deschis despre orice.

Avram Paul: mereu citea cate o carte, carte dupa carte, carti de care nici strabunica nu a auzit in cei 93 de ani de viata, dar care aveau coperti fascinante, de cele mai multe ori cu elemente magice, Era un baiat destul de inteligent , dar care se exprima greu in cuvinte, de aceea informatica ii era mai draga decat celelalte obiecte.
Bararu Catalin: mereu mi-au placut adidasii lui, erau atat de colorati incat ochii imi faceau nino-nino;  detestam cand se juca cu ceva prin clasa, fie ca era vorba de globurile din bradul de Craciun sau de bulgarii de zapada ce ne udau toate caietele. Sa nu uitam de covrigii arsi in ora de istorie...dar cel mai mult am apreciat la el replicile pe care le dadea profesoarelor.Niciodata nu o sa uit cat de mult a chinuit-o in primii ani pe Diana-tragand-o de par sau impingand-o cu pixul sau faptul ca fundul lui era adorat de multe fete (nici acu nu realizez de ce :-?? ) 

Bujor Simona: ea reprezinta imaginea mea din generala, eram exact ca ea: foarte ambitioasa, nu ma lasam pana nu descopeream un rezultat la vreo problema incurcata, invatam mereu si chiar imi placea sa fac exercitii la matematica. Acum imi apare in minte Simona stand in prima banca cu manualul de mate in fata, facand niste exercitii de trigonometrie. Simona este o fata cu un fizic foarte frumos, nu stiu cat de mult se ingrijea ea, insa avea niste forme placute si ar fi putut purta orice, insa ea prefera tinute office si niciodata nu a tins spre vulgaritate, lucru pe care l-am apreciat. 

Chelba Anda: ea invata foarte mult acasa, probabil ca colegii nu erau constienti de acest lucru, dar ea invata si vinerea si sambata. Avea o imagine de mentinut, de fapt un nume pe care trebuia sa il reprezinte si de aceea consider ca mereu era o presiune asupra ei. Vorbea foarte frumos de bunicii ei si isi amintea de ei cu drag, lucru care mi-a demonstrat ca e foarte sufletista si ca nu uita asa usor de oameni sau atunci cand oamenii gresesc cu ceva. Si mai ales, era capabila sa renunte la ceva pe care il iubea, pentru a reusi in viitor, in aceea ce ii rezerva o viitoare cariera.

Coconcea Alexandra: nu pot sa imi explic de ce avea mai mereu o stare de oboseala, de ce era ostenita, de ce se imbolnavea atat de repede, de ce era racita o data pe luna si de ce brusc se inveselea la aflarea unei vesti. Cu toate acestea, eu ii doresc sa ia multe , multeeeeeee vitamine si sa aiba grija de sanatatea ei! Este o fata sufletista, chiar ii pasa de starea unui prieten, daca era ok sau nu. Era orgolioasa, mai ales atunci cand profii erau incorecti si ii puneau note pe nedrept(cel mai bun exemplu -Merticaru).Nu stiu de cate ori si-a schimbat nuantele de blond, aramiu,roscat in cap....dar, in mod straniu, ii statea bine in toate felurile.Mie chiar imi placea!

Florea Alexandra: abia la sfarsitul clasei a12-a am inteles cu adevarat de ce era un om care lupta atat de mult pentru fiecare nota, pentru toate mediile: pentru ca parintii sa fie mandri de ea, cu toate ca am observat ca ii acordau atentie mai multa surorii ei mai mari. Cu toate astea, nu era necesar sa ia atitudinea de dura fatza de ceilalti colegi, noi nu incercam sa ii rapim vreun lucru, doar sa ne exprim opiniile. E un om care visa la multe lucruri si pe care le va obtine intr-un viitor, pentru ca e foarte determinata.

Fratila Dragos: e fascinant si obositor sa il aud pe el vorbind despre teoriile lui Einstein si Newton, este comic sa ii aud parerile despre machiaj, dar si mai comic este atunci cand rade innecandu-se in ultima banca, un ras zgomotos si demonic, mult mai surprinzator decat cel al Elmei. Viziunea lui despre rezolvarile problemelor de informatica este mai incurcata decat chineza, atat de incurcata incat toti aprobam afirmativi la tot ce scrie el pe tabla, inclusiv doamna diriginta, cu toate ca nimeni nu pricepea o iota :)

Gherman Oana: mi-a fost colega de banca ultimii doi ani, ma ajuta mereu la mate, cateodata si la fizica. Este o fata care depunea efort pentru a avea o imagine buna, se ingrijea destul de mult, cu toate ca cei din jur nu erau constienti, si poate ca nici ea nu vroia sa arate ca este preocupata de look-ul ei,insa in mod indirect transformarile de look au facut-o sa arate diferit cam in fiecare luna :)) Imi parea rau cand o vedeam stresata, de multe ori o vedeam asa, insa Oana SA STII CA PENTRU MINE ESTI CEA MAI TARE LA MATE! Si intr-o zi, daca doresti, vei scoate bani frumosi din pregatirile de matematica.

Harabagiu Ovidiu: ... nu stiu ce sa comentez, la inceput era mic, miccccccc, dar dintra11a s-a inaltzat cat stalpu. Era funny, avea un chicotit de iepuras, un baiat linistit, nu consuma alcool si nici nu fuma, cel putin eu nu l-am vazut :-? Si cred ca e unicul baiat din clasa ce nu a avut probleme acneice sau de alta natura dermatologica :-?

Laslau Alexandru: multe episoade SF, multe desene animate. multa info, multa mitologie, multa chimie. multa mate, multa pornografie; un om exhibitzionist, un om ce se dezlantzuie la bautura, un om calculat la liceu, foarte realist, care isi expune punctul de vedere clar.

Marian Madalina: poate paream amuzante cand ne certam pe anumite teme, pornind de la chestii de nutritzie pana la culorile alese ptr oja ei sau la numarul de calorii pe suta de grame dintr-un produs, insa adevarul este ca pe mine ma apucau durerile de cap cand incercam sa o conving ca ceea ce zice uneori este gresit. Seamana cu mine din puncte multe de vedere, unele persoane m-au intrebat daca e sora mea.Dar ca mentalitate consider ca suntem oarecum opuse, ea dorind sa isi faca parintii mandri. Uneori o compatimeam cand se abtinea de la unele bunatati in timpul majoratelor pentru a-si atinge un tzel, dar apreciam ambitia ei. 




Mecheci Mihaela: adica eu, imi pare sincer rau ca nu am fost destul de ambitioasa sa invat si eu acele formule pentru bac-ul la mate, poate luam si eu un 8 daca toceam ceva, insa acum e prea tarziu pentru regrete.Ma consider ironica, uneori chiar sarcastica, imi place sa analizez omul, mai ales la prima impresie, un om care e anonim si trece prin fatza mea lent. Fac imediat o anumita biografie despre el doar dupa trasaturile fizice si haine.Nu stiu cat de bine pot sa zic ca m-am inteles cu clasa mea si nici nu stiu ce anume cred ei despre mine, dar nici nu imi pasa, pentru ca sincer au fost doar doua fete care erau dispuse sa faca niste sacrificii pentru mine ca sa imi fie mie OK cand am dat de greu.


Miron Adrian: om de treaba, bland, cumintzel, dar cu ganduri ascunse, bun la mate, usor stresat de atatea concursuri, om instarit desi nu se lauda cu nimic, om care avea impresia ca e usor sa fraieresti pe altii "necunoscatori", mi se parea destul de comic cand se ametzea cu bautura, e frumos sa vezi un om pe care parintii il presioneaza sa aiba note mari constant sa fie si ametzit de bautura, e ca si cum ar iesi din cusca un pui de leutz. Dupa parerea mea el va deveni incet,incet un snob dar, nu va sti sa faca diferenta dintre calitate si notorietate.Singurul lucru ce imi placea la el era vocea.


Minecan  Elma-Maria:cu toate ca la inceput eram fascinata de dimensiunile mari ale sanilor ei, dupa doi ani am realizat ca sanii mari sunt o adevarata povara si ca ai probleme cu spatele. Acum nu mai zic Wowwwwwww cand ii vad mingile de baschet, dar voi zice mereu wow cand ii voi vedea chipul, cred ca are cea mai frumoasa structura oasoasa a fetzei,putin exotica si creola.M-a ajutat la greu,ma deranja ca fuma mereu si imi imputzea hainele, dar e unul dintre riscuri :)) nu stiu daca ea isi va achita la timp datoriile financiare si aici ma refer mai ales la cele legate de liceu, dar pe de o parte ii dau dreptate.E ciudat cum s-a transformat ea in patru ani, de la o fata ce purta pulovere inchise cu fermuarul pana la gura, intr-o fata doritoare de a-si pune in valoare formele.


Mocondoi Alexandru: rap si iar rap, rap muzica, rap haine, rap in comportament, ii placeau prajiturile mele si tot ce mai gateam eu, nu stiu daca m-am certat vreodata cu el, e un tip foarte linistit care a preferat sa imi explice frumos unde gresesc.Cel mai mult mi-a placut sa aleg cu Diana cadouri pentru majoratu lui, era destul de usor sa ii gasim ceva pe plac, nu e un tip sclifosit sau fandosit, dar cand adoarme nici cinci palme de'ale mele nu l-am trezit si nici apelurile telefonului.Cred ca bagajul lui de tabara a fost cel mai mic :-? 

Pascaluta Lucian: am facut franceza si engleza cu el dar, tot nu cred ca a ramas cu adevarat cu ceva prin capusor , poate la engleza, insa orele de franceza dintr-a9a cu Dranca imi dau si acum fiori, cum se lasa ea pe banca in fata lu' Lucian si ii alinta. In rest omul e foarte de treaba, citeste carti filosofice, poate ca mai bine ar fi fost de viitor filosofia pentru el decat fizica si mate, cu toata pregatirea lui la fizica-am observat ca la teste lua numai note de 9. Cum asa mai? Nu pot sa inteleg de ce, poi el ar fi trebuit sa fie cel mai bun , poate  daca nu la fel de bun ca Petrut, sa incerce inclusiv sa fi ajuns olimpic national la ce ambitie avea in el. Avea o parte ascunsa, m-am mirat cand se uita cu placere la clipuri rock pe youtube in orele de info sau cand a facut compunerea a la Grasu XXL cu acea masina considerata initial in mintile cititorilor o iubita dornica de love.Trecand peste toate acestea e un baiat educat si care vorbeste civilizat si p mess . lucru rar intalnit in ziua de azi.

Podoleanu Marian: chiar daca glumele lui erau amuzante si ironice, mie imi venea sa ii dau una peste cap si acum i-as da una pentru ca mi-a  zis ca nu crede  ca voi intru la facultate. Gici ce? Am intrat la ambele. E de treaba, e dragastos, o mangaie prea pasional pe iubita-sa, adica hai ca inteleg ce faceti voi in intimitate, dar sa se miste lasciv in bratele tale la sfarsit de ani sau sa ii vad abdomenul intreg in clasa-e cam exagerat. Sincer nu vreau sa ma gandesc ce fantezii ai tu. Probabil ca anturajul sportiv te influenteaza si vrei si tu sa devii ca ei, insa apreciez ca inca nu ai devenit, ca ai o singura iubita si ca nu esti ca majorotatea fotbalistilor-o curva masculina. Chiar daca tu ai reusit sa slabesti si sa te mentii, nu e nevoie sa faci mijto de colegele tale pentru cat mananca, nici macar in gluma sa nu mai faci mijto! De asemenea apreciez faptul ca te straduiai sa inveti la romana, sa inveti pentru teste , sa faci toate dosarele necesare, chiar daca romana nu era punctul tau forte.


Popa Mihai: imi pare bine ca am obtinut ce vroiam, vom fi colegi in continuare, cel putin de apartament. Ma enerva cand statea la liceu in spatele meu si avea acele crize, datorate profesorilor, parintzilor sau persoanele cu care lucra la diverse publicatii. Cand spunea ca nu vrea sa vorbeasca cu nimeni, ma simteam in mod indirect vinovata pentru starea lui, ca si cum eu l-am suparat cu ceva. Imi placea cand canta, bineinteles niste piese pe care le preferam eu, cand era vesel si zicea "Mikaela (nu Mihaela) ce faci?;;)", cand alerga prin clasa si ne curenta cu degetul, cand dormea dimineata inainte de ora de istorie intins pe doua scaune, cand ma punea sa ii iau cola sau cappy, cand imi zicea ca ii e o pofta de o mancare anume sau ca ii e dor de mongolez si daca se mai deschide cumva :-?? Chiar daca uneori se ingrijeste excesiv si foloseste chestii cosmetice sa zicem dedicate femeilor, consider ca tzine de metrosexualitate si ca cei din jur ar trebui sa fie mai receptivi,iar pe plan muzican consider ca piese precum Billionaire -ar fi ideale pentru vocea lui.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

marți, 7 septembrie 2010

Au fost niste copii by Mihaela

Nu sunt melancolica, nici nostalgica, prefer sa ma consider realista mereu :)) Insa azi am vazut online pe messenger  foarte multi colegi si mi-am adus aminte de zilele de scoala si de acele lucruri ori fraze caracteristice fiecarui elev din fosta mea clasa- 12 F. Asa ca imi voi caracteriza pe scurt colegii, in ordine alfabetica, pentru a nu exista vreo preferinta.

Andrisoaei Dragos:  Personal m-a ajutat mereu la comenzile de pe net, insa in viata de zi cu zi el este afacerist in toate privintele, isi negociaza atat notele, mediile, cat si afacerile online. Bravo lui! Un viitor Donald Trump! Si sincer il invidiez ca poate manca orice si tot nu se ingrasa :|

 Arhip Dragos:  isi facea mereu timp pentru a merge la sala, ca la fiecare majorat purta o vesta neagra si pantaloni negri-doar isi schimba tricoul, avea o voce foarte groasa, cand tusea speria fetele, iar cand cerea o foaie noua la vreo lucrare aveam impresia ca Hitler da noi indicatii de razboi. Cu toate acestea studia mereu, la toateeeeeeeee materiile, nu pare tocilar la prima impresie, insa ma intreb cate ore isi petrecea zilnic invatand. Cu toate acestea este un baiat cu care poti vorbi deschis despre orice.

Avram Paul: mereu citea cate o carte, carte dupa carte, carti de care nici strabunica nu a auzit in cei 93 de ani de viata, dar care aveau coperti fascinante, de cele mai multe ori cu elemente magice, Era un baiat destul de inteligent , dar care se exprima greu in cuvinte, de aceea informatica ii era mai draga decat celelalte obiecte.
Bararu Catalin: mereu mi-au placut adidasii lui, erau atat de colorati incat ochii imi faceau nino-nino;  detestam cand se juca cu ceva prin clasa, fie ca era vorba de globurile din bradul de Craciun sau de bulgarii de zapada ce ne udau toate caietele. Sa nu uitam de covrigii arsi in ora de istorie...dar cel mai mult am apreciat la el replicile pe care le dadea profesoarelor.Niciodata nu o sa uit cat de mult a chinuit-o in primii ani pe Diana-tragand-o de par sau impingand-o cu pixul sau faptul ca fundul lui era adorat de multe fete (nici acu nu realizez de ce :-?? ) 

Bujor Simona: ea reprezinta imaginea mea din generala, eram exact ca ea: foarte ambitioasa, nu ma lasam pana nu descopeream un rezultat la vreo problema incurcata, invatam mereu si chiar imi placea sa fac exercitii la matematica. Acum imi apare in minte Simona stand in prima banca cu manualul de mate in fata, facand niste exercitii de trigonometrie. Simona este o fata cu un fizic foarte frumos, nu stiu cat de mult se ingrijea ea, insa avea niste forme placute si ar fi putut purta orice, insa ea prefera tinute office si niciodata nu a tins spre vulgaritate, lucru pe care l-am apreciat. 

Chelba Anda: ea invata foarte mult acasa, probabil ca colegii nu erau constienti de acest lucru, dar ea invata si vinerea si sambata. Avea o imagine de mentinut, de fapt un nume pe care trebuia sa il reprezinte si de aceea consider ca mereu era o presiune asupra ei. Vorbea foarte frumos de bunicii ei si isi amintea de ei cu drag, lucru care mi-a demonstrat ca e foarte sufletista si ca nu uita asa usor de oameni sau atunci cand oamenii gresesc cu ceva. Si mai ales, era capabila sa renunte la ceva pe care il iubea, pentru a reusi in viitor, in aceea ce ii rezerva o viitoare cariera.

Coconcea Alexandra: nu pot sa imi explic de ce avea mai mereu o stare de oboseala, de ce era ostenita, de ce se imbolnavea atat de repede, de ce era racita o data pe luna si de ce brusc se inveselea la aflarea unei vesti. Cu toate acestea, eu ii doresc sa ia multe , multeeeeeee vitamine si sa aiba grija de sanatatea ei! Este o fata sufletista, chiar ii pasa de starea unui prieten, daca era ok sau nu. Era orgolioasa, mai ales atunci cand profii erau incorecti si ii puneau note pe nedrept(cel mai bun exemplu -Merticaru).Nu stiu de cate ori si-a schimbat nuantele de blond, aramiu,roscat in cap....dar, in mod straniu, ii statea bine in toate felurile.Mie chiar imi placea!

Florea Alexandra: abia la sfarsitul clasei a12-a am inteles cu adevarat de ce era un om care lupta atat de mult pentru fiecare nota, pentru toate mediile: pentru ca parintii sa fie mandri de ea, cu toate ca am observat ca ii acordau atentie mai multa surorii ei mai mari. Cu toate astea, nu era necesar sa ia atitudinea de dura fatza de ceilalti colegi, noi nu incercam sa ii rapim vreun lucru, doar sa ne exprim opiniile. E un om care visa la multe lucruri si pe care le va obtine intr-un viitor, pentru ca e foarte determinata.

Fratila Dragos: e fascinant si obositor sa il aud pe el vorbind despre teoriile lui Einstein si Newton, este comic sa ii aud parerile despre machiaj, dar si mai comic este atunci cand rade innecandu-se in ultima banca, un ras zgomotos si demonic, mult mai surprinzator decat cel al Elmei. Viziunea lui despre rezolvarile problemelor de informatica este mai incurcata decat chineza, atat de incurcata incat toti aprobam afirmativi la tot ce scrie el pe tabla, inclusiv doamna diriginta, cu toate ca nimeni nu pricepea o iota :)

Gherman Oana: mi-a fost colega de banca ultimii doi ani, ma ajuta mereu la mate, cateodata si la fizica. Este o fata care depunea efort pentru a avea o imagine buna, se ingrijea destul de mult, cu toate ca cei din jur nu erau constienti, si poate ca nici ea nu vroia sa arate ca este preocupata de look-ul ei,insa in mod indirect transformarile de look au facut-o sa arate diferit cam in fiecare luna :)) Imi parea rau cand o vedeam stresata, de multe ori o vedeam asa, insa Oana SA STII CA PENTRU MINE ESTI CEA MAI TARE LA MATE! Si intr-o zi, daca doresti, vei scoate bani frumosi din pregatirile de matematica.

Harabagiu Ovidiu: ... nu stiu ce sa comentez, la inceput era mic, miccccccc, dar dintra11a s-a inaltzat cat stalpu. Era funny, avea un chicotit de iepuras, un baiat linistit, nu consuma alcool si nici nu fuma, cel putin eu nu l-am vazut :-? Si cred ca e unicul baiat din clasa ce nu a avut probleme acneice sau de alta natura dermatologica :-?

Laslau Alexandru: multe episoade SF, multe desene animate. multa info, multa mitologie, multa chimie. multa mate, multa pornografie; un om exhibitzionist, un om ce se dezlantzuie la bautura, un om calculat la liceu, foarte realist, care isi expune punctul de vedere clar.

Marian Madalina: poate paream amuzante cand ne certam pe anumite teme, pornind de la chestii de nutritzie pana la culorile alese ptr oja ei sau la numarul de calorii pe suta de grame dintr-un produs, insa adevarul este ca pe mine ma apucau durerile de cap cand incercam sa o conving ca ceea ce zice uneori este gresit. Seamana cu mine din puncte multe de vedere, unele persoane m-au intrebat daca e sora mea.Dar ca mentalitate consider ca suntem oarecum opuse, ea dorind sa isi faca parintii mandri. Uneori o compatimeam cand se abtinea de la unele bunatati in timpul majoratelor pentru a-si atinge un tzel, dar apreciam ambitia ei. 




Mecheci Mihaela: adica eu, imi pare sincer rau ca nu am fost destul de ambitioasa sa invat si eu acele formule pentru bac-ul la mate, poate luam si eu un 8 daca toceam ceva, insa acum e prea tarziu pentru regrete.Ma consider ironica, uneori chiar sarcastica, imi place sa analizez omul, mai ales la prima impresie, un om care e anonim si trece prin fatza mea lent. Fac imediat o anumita biografie despre el doar dupa trasaturile fizice si haine.Nu stiu cat de bine pot sa zic ca m-am inteles cu clasa mea si nici nu stiu ce anume cred ei despre mine, dar nici nu imi pasa, pentru ca sincer au fost doar doua fete care erau dispuse sa faca niste sacrificii pentru mine ca sa imi fie mie OK cand am dat de greu.


Miron Adrian: om de treaba, bland, cumintzel, dar cu ganduri ascunse, bun la mate, usor stresat de atatea concursuri, om instarit desi nu se lauda cu nimic, om care avea impresia ca e usor sa fraieresti pe altii "necunoscatori", mi se parea destul de comic cand se ametzea cu bautura, e frumos sa vezi un om pe care parintii il presioneaza sa aiba note mari constant sa fie si ametzit de bautura, e ca si cum ar iesi din cusca un pui de leutz. Dupa parerea mea el va deveni incet,incet un snob dar, nu va sti sa faca diferenta dintre calitate si notorietate.Singurul lucru ce imi placea la el era vocea.


Minecan  Elma-Maria:cu toate ca la inceput eram fascinata de dimensiunile mari ale sanilor ei, dupa doi ani am realizat ca sanii mari sunt o adevarata povara si ca ai probleme cu spatele. Acum nu mai zic Wowwwwwww cand ii vad mingile de baschet, dar voi zice mereu wow cand ii voi vedea chipul, cred ca are cea mai frumoasa structura oasoasa a fetzei,putin exotica si creola.M-a ajutat la greu,ma deranja ca fuma mereu si imi imputzea hainele, dar e unul dintre riscuri :)) nu stiu daca ea isi va achita la timp datoriile financiare si aici ma refer mai ales la cele legate de liceu, dar pe de o parte ii dau dreptate.E ciudat cum s-a transformat ea in patru ani, de la o fata ce purta pulovere inchise cu fermuarul pana la gura, intr-o fata doritoare de a-si pune in valoare formele.


Mocondoi Alexandru: rap si iar rap, rap muzica, rap haine, rap in comportament, ii placeau prajiturile mele si tot ce mai gateam eu, nu stiu daca m-am certat vreodata cu el, e un tip foarte linistit care a preferat sa imi explice frumos unde gresesc.Cel mai mult mi-a placut sa aleg cu Diana cadouri pentru majoratu lui, era destul de usor sa ii gasim ceva pe plac, nu e un tip sclifosit sau fandosit, dar cand adoarme nici cinci palme de'ale mele nu l-am trezit si nici apelurile telefonului.Cred ca bagajul lui de tabara a fost cel mai mic :-? 

Pascaluta Lucian: am facut franceza si engleza cu el dar, tot nu cred ca a ramas cu adevarat cu ceva prin capusor , poate la engleza, insa orele de franceza dintr-a9a cu Dranca imi dau si acum fiori, cum se lasa ea pe banca in fata lu' Lucian si ii alinta. In rest omul e foarte de treaba, citeste carti filosofice, poate ca mai bine ar fi fost de viitor filosofia pentru el decat fizica si mate, cu toata pregatirea lui la fizica-am observat ca la teste lua numai note de 9. Cum asa mai? Nu pot sa inteleg de ce, poi el ar fi trebuit sa fie cel mai bun , poate  daca nu la fel de bun ca Petrut, sa incerce inclusiv sa fi ajuns olimpic national la ce ambitie avea in el. Avea o parte ascunsa, m-am mirat cand se uita cu placere la clipuri rock pe youtube in orele de info sau cand a facut compunerea a la Grasu XXL cu acea masina considerata initial in mintile cititorilor o iubita dornica de love.Trecand peste toate acestea e un baiat educat si care vorbeste civilizat si p mess . lucru rar intalnit in ziua de azi.

Podoleanu Marian: chiar daca glumele lui erau amuzante si ironice, mie imi venea sa ii dau una peste cap si acum i-as da una pentru ca mi-a  zis ca nu crede  ca voi intru la facultate. Gici ce? Am intrat la ambele. E de treaba, e dragastos, o mangaie prea pasional pe iubita-sa, adica hai ca inteleg ce faceti voi in intimitate, dar sa se miste lasciv in bratele tale la sfarsit de ani sau sa ii vad abdomenul intreg in clasa-e cam exagerat. Sincer nu vreau sa ma gandesc ce fantezii ai tu. Probabil ca anturajul sportiv te influenteaza si vrei si tu sa devii ca ei, insa apreciez ca inca nu ai devenit, ca ai o singura iubita si ca nu esti ca majorotatea fotbalistilor-o curva masculina. Chiar daca tu ai reusit sa slabesti si sa te mentii, nu e nevoie sa faci mijto de colegele tale pentru cat mananca, nici macar in gluma sa nu mai faci mijto! De asemenea apreciez faptul ca te straduiai sa inveti la romana, sa inveti pentru teste , sa faci toate dosarele necesare, chiar daca romana nu era punctul tau forte.


Popa Mihai: imi pare bine ca am obtinut ce vroiam, vom fi colegi in continuare, cel putin de apartament. Ma enerva cand statea la liceu in spatele meu si avea acele crize, datorate profesorilor, parintzilor sau persoanele cu care lucra la diverse publicatii. Cand spunea ca nu vrea sa vorbeasca cu nimeni, ma simteam in mod indirect vinovata pentru starea lui, ca si cum eu l-am suparat cu ceva. Imi placea cand canta, bineinteles niste piese pe care le preferam eu, cand era vesel si zicea "Mikaela (nu Mihaela) ce faci?;;)", cand alerga prin clasa si ne curenta cu degetul, cand dormea dimineata inainte de ora de istorie intins pe doua scaune, cand ma punea sa ii iau cola sau cappy, cand imi zicea ca ii e o pofta de o mancare anume sau ca ii e dor de mongolez si daca se mai deschide cumva :-?? Chiar daca uneori se ingrijeste excesiv si foloseste chestii cosmetice sa zicem dedicate femeilor, consider ca tzine de metrosexualitate si ca cei din jur ar trebui sa fie mai receptivi,iar pe plan muzican consider ca piese precum Billionaire -ar fi ideale pentru vocea lui.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu