joi, 30 decembrie 2010

Vor sa ne faca in ciuda by Mihaela

Astazi mai toata presa ne prezinta programele pe care le vom putea viziona de Revelion pe posturile tv,dar si locatiile alese de vedete pentru a sarbatori noul an (sa nu uitam de retetele exotice propuse pentru masa dintre ani :-j). 
In Libertatea weekend, revista ce arata programul pentru o saptamana a 35 de posturi tv, gasim urmatoarele titluri:
1)Madalin Ionescu si Cristina Siscanu:"Daca ar exista Guinness Book a iubirii, sigur am fi Campionii dragostei"
Cei de la Libertatea spun ca formeaza unul dintre cuplurile cele mai fierbinti ale anului...cum adica?Ce e hot la cei doi?Au danturi bine ingrijite si haine mai scumpe, dar in ceea ce privesate frumusetea exterioara si inteligenta mi se par niste rebuturi. Nu esti hot ca persoana, esti hot inauntru cand cauti cu disperare audienta :))
2)Mama Natura merge la schi in Austria...asa si? Cu ce ma ajuta pe mine sa stiu asta? Este doar o femeie ce a slabit considerabil, atat de mult incat i-au scazut si sanii care au facut-o celebra, dar nu-i bai caci mai sunt alte vedete interesate de schi: Matilda Pascal-Cojocarita, Lavinia Parva (Curva =)) ) , familia Borcea.

3)Marcel Pavel face naveta intre Bucuresti si Pitesti...zici ca e student de-al nostru :)
4)Cornel Pasat a inchiriat o vila in Bucuresti pentru 500 de euro...mi se pare OK pretul pentru o vila, mai ales ca vorbim de Bucuresti
5)Miki se relaxeaza la Poiana Brasov...fata asta inca apare in presa?!

6)Alina Plugaru petrece in club...prea scump...1500 euro pentru club , inca o rochie de 1000 euro...nu se merita , dar bine ca are un iubit stabil acum :))







marți, 28 decembrie 2010

Sanatatea de azi by Mihaela

De vreo 5 luni am gasit prin casa(in Bacau) o revista micutza numita "sanatatea de azi"-revista de la "Femeia de azi", mi se pare mult mai interesata decat orice alta publicatie din rubrica sanatate. Am rasfoit numaru din ianuarie 2011 si am sa scriu cele mai ciudate sau mai interesante chestii :
1) parfumurile cu note proaspete marine nu vor face fatza frigului, asadar nu are rost sa le utilizam iarna
2) doi din trei romani sufera de afectziuni cardiovasculare
3)de ce dau fetele afara prea mult sange? si pe nas si pe () ...din cauza lipsei din corp a vitaminei K
4)femeile gravide trebuie sa evite anghinarea(o leguma ciudata) , intrucat amareala trece in lapte, facandu-l neplacut pentru bebelush
5)acneea poate fi tratata cu sare, in fiecare dimineatza bei o linguritza cu solutie salina de la farmacie, dizolvata in apa plata, iar de 2 ori pe zi aplica solutie salina pe zona cu probleme
6)sarmalele au 330 calorii /100 grame,  toba 340 calorii/100 grame, caltabosul 350 calorii/100 grame, salata de icre cu ceapa 550 calorii/100 grame

Kitty by Mihaela

Ador pisicile,sunt mici si pufoase, te mai zgarie cateodata, mananca cam orice, mai ales daca e friptura gatita, unele adora inghetzata, unele pufuletzii, ideea e ca pisicile nu te vor parasi niciodata, se asaza mereu in pat cu tine, la picioarele tale, socandu-te dimineatza-atunci cand simtzi ceva miscandu-se si plin de par :))
De vreun an de zile ma tot uit pe siteul http://www.adoptiipisici.ro/, si azi am decis sa iau si eu o matza, dar nu o voi tine la mine in Bucuresti, din motive subiective ale colegei mele de apartament, ea indragind catzeii :)) ci la un prieten ce detine un apartament mai vast.

Isn't she pretty?

luni, 27 decembrie 2010

So funny by Mihaela

Colinde remixate in cluburi by Mihaela

Craciunul a si trecut...by Mihaela

Am dat un search pe google pentru "craciun" si mi-au aparut diverse siteuri ce prezentau bineinteles toate chestiile "traite si netraite de Craciun, visate si nevisate, mancate, auzite din strabuni, salivate, cantate, felicitate, dorite,inchipuite". Dar sa le luam pe rand :

http://www.coca-cola.ro/  Coca Cola a dat cateva mii de euro si a ajuns sa aiba primul link afisat pe pagina de cautare Google atunci cand se face referire la Craciun, Dupa cum stiti, Craciunul era odata verde, ei bine acum este rosu. De ce? Ask Coca Cola! La cate campanii au avut in aceasta perioada, nu e de mirare...
Atentie la mesajele false primite prin email sau SMS
In ultima perioada ne-au fost semnalate mai multe cazuri de tentativa de frauda prin intermediul unor email-uri sau SMS-uri cu mesaje promotionale false in care este folosit abuziv numele marcii Coca-Cola.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Cr%C4%83ciun   Trebuie sa stim toata istoria acestei sarbatori, cand a aparut, de ce , si mai ales, cine e acest Craciun?
Crăciunul sau Naşterea Domnului (naşterea lui Iisus Hristos[1] / Isus Hristos / Isus Cristos) este o sărbătoare creştină celebrată la 25 decembrie (în calendarul gregorian) sau 6 ianuarie (în calendarul iulian) în fiecare an. Ea face parte din cele 12 sărbători domneşti (praznice împărăteşti) ale Bisericilor bizantine, a treia mare sărbătoare după cea de Paşti şi de Rusalii. În anumite ţări, unde creştinii sunt majoritari, Crăciunul e de asemenea sărbătoare legală, iar sărbătoarea se prelungeşte în ziua următoare, 26 decembrie: a doua zi de Crăciun. De la debutul secolului al XX-lea, Crăciunul devine şi o sărbătoare laică, celebrată atât de către creştini cât şi de către cei necreştini, centrul de greutate al celebrării deplasându-se de la participarea în biserică la rit spre aspectul familial al schimbului de cadouri sau, pentru copii, „darurilor de la Moş Crăciun”.
Deci tot Pastele e cea mai importanta sarbatoare, de nascut se naste orice creatura, dar de inviat e mai greu :))

http://www.craciunul.ro/  Aici orice copil obsedat de pc poate sa ii trimita o scrisoare Mosului, mentionand adresa de email a mamei sau a tatalui...Funny.

http://www.moscraciun.ro/   Echipa de la ele.ro au mai facut un site pentru a se promova, un site cu retete, felicitari si alte chestii "specifice".
Retete traditionale de Craciun
Vin fiert cu scortisoara Puterile tamaduitoare si relaxante ale acestui vin fiert cu scortisoara, plin de arome te cuceresc prin invaluire si sunt de necontestat.
Racituri (piftie de porc) Traditional, aceste racituri (piftie de porc) se prepara din picioare de porc, urechi de porc pentru a inchega preparatul, si mirodenii pentru gust.
Toba Traditional, toba se prepara din cap de porc, limba, inima, rinichi, sorici, foi de dafin, piper si ienibahar, care se fierb si se pun in stomacul de porc.
Ciolan de porc cu varza Desi e socotita mancare nemteasca, acest ciolan de porc cu varza este atat de popular la noi in tara in perioada Craciunului, incat a devenit o adevarata traditie.
Friptura de porc cu cirese Pentru gurmanzi sau pentru cei dispusi sa incerce mereu altceva recomandam aceasta reteta de sezon care prezinta o combinatie neasteptata dar savuroasa: friptura de porc cu cirese.
Pulpa de porc la tava Friptura traditionala de Craciun sau Anul Nou, pulpa de porc la tava este apetisanta si plina de savoare.
Lebarvurst Lebarvurst sau lebar este un preparat hranitor si sanatos, pe baza de ficat de porc, care se poate prepara sau consuma si cu alte ocazii.
Carnati proaspeti In pregatirea si desfasurarea preparatelor de Craciun, un loc aparte il ocupa preparatele din porc si mai ales prepararea sau alegerea carnatilor.
Caltabosi Acesti caltabosi sunt usor de preparat, exista retete mai mult sau mai putin sofisticate, dar sunt toate delicioase. Va prezentam reteta clasica de caltabosi, in jurul careia puteti improviza in functie de ingrediente.
Sarmale Va oferim o reteta clasica de sarmale pe care o putem folosi la prepararea de sarmale cu carne de orice animal - vita, ovine, iepure, pasare sau porc.
Rulada de porc cu ficat Rulada de porc cu ficat este o varianta deosebit de gustoasa si de usor de preparat pentru obisnuita rulada de porc.
 
http://felicitari.acasa.ro/Craciun_--l2.html  un site facut pentru a trimite felicitari prin email, nu mai fiti idioti, nu mai trimiteti smsuri, de ce sa va consumati centii? Slava Domnului ca exista acest site, ce isi va scoate banii prin accesarile voastre :) 




Reduceri de Craciun


Stella McCartney Stella Eau de Parfum Spray 100ml=200 ron





Calvin Klein Secret Obsession Eau de Parfum Spray 100ml=100 ron






Nina Ricci Deci Dela Eau de Toilette Spray 100ml=100 ron






Joop Homme Eau de Toilette Spray 125ml=130 ron





Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Spray 100ml=200 ron





Calvin Klein Eternity Men Eau de Toilette Spray 50ml=130 ron


Acestea sunt doar cateva exemple de reduceri,dar trebuie sa stii unde anume sa le cauti...in niciun caz la SEPHORA,Douglas, Beauty Mania etc.



Să cred sau să nu cred?

Naomi Campbell misses having Alexander McQueen’s advice, because he was “always right”. The supermodel has paid further tribute to the late fashion designer and her friend, who sadly took his own life in February, reflecting on the great tips he gave her during their friendship.
Naomi said: “While we worked together many times, ours was a true friendship. He was very sincere and supportive. He would always call me up and offer advice. And, you know what, he was always right.”
She also spoke of the support she received from other models, in particular Kate Moss, in the wake of Alexander’s death when she put together a series of his designs for her Fashion For Relief show, which raised money for the victims of this year’s devastating Haiti earthquake.
She added to Britain’s Grazia magazine: “I knew he would have wanted to do something for Haiti and there was no way that, just a few weeks after his death, I could not do a tribute to Alex.
“Kate had never walked for one of my shows before but I didn’t even get to finish the sentence before she was like, ‘I’m there’. We all felt the same way.”
She also added her memories of the designer were: “Small and personal, of private dinners together.”

joi, 30 decembrie 2010

Vor sa ne faca in ciuda by Mihaela

Astazi mai toata presa ne prezinta programele pe care le vom putea viziona de Revelion pe posturile tv,dar si locatiile alese de vedete pentru a sarbatori noul an (sa nu uitam de retetele exotice propuse pentru masa dintre ani :-j). 
In Libertatea weekend, revista ce arata programul pentru o saptamana a 35 de posturi tv, gasim urmatoarele titluri:
1)Madalin Ionescu si Cristina Siscanu:"Daca ar exista Guinness Book a iubirii, sigur am fi Campionii dragostei"
Cei de la Libertatea spun ca formeaza unul dintre cuplurile cele mai fierbinti ale anului...cum adica?Ce e hot la cei doi?Au danturi bine ingrijite si haine mai scumpe, dar in ceea ce privesate frumusetea exterioara si inteligenta mi se par niste rebuturi. Nu esti hot ca persoana, esti hot inauntru cand cauti cu disperare audienta :))
2)Mama Natura merge la schi in Austria...asa si? Cu ce ma ajuta pe mine sa stiu asta? Este doar o femeie ce a slabit considerabil, atat de mult incat i-au scazut si sanii care au facut-o celebra, dar nu-i bai caci mai sunt alte vedete interesate de schi: Matilda Pascal-Cojocarita, Lavinia Parva (Curva =)) ) , familia Borcea.

3)Marcel Pavel face naveta intre Bucuresti si Pitesti...zici ca e student de-al nostru :)
4)Cornel Pasat a inchiriat o vila in Bucuresti pentru 500 de euro...mi se pare OK pretul pentru o vila, mai ales ca vorbim de Bucuresti
5)Miki se relaxeaza la Poiana Brasov...fata asta inca apare in presa?!

6)Alina Plugaru petrece in club...prea scump...1500 euro pentru club , inca o rochie de 1000 euro...nu se merita , dar bine ca are un iubit stabil acum :))







marți, 28 decembrie 2010

Sanatatea de azi by Mihaela

De vreo 5 luni am gasit prin casa(in Bacau) o revista micutza numita "sanatatea de azi"-revista de la "Femeia de azi", mi se pare mult mai interesata decat orice alta publicatie din rubrica sanatate. Am rasfoit numaru din ianuarie 2011 si am sa scriu cele mai ciudate sau mai interesante chestii :
1) parfumurile cu note proaspete marine nu vor face fatza frigului, asadar nu are rost sa le utilizam iarna
2) doi din trei romani sufera de afectziuni cardiovasculare
3)de ce dau fetele afara prea mult sange? si pe nas si pe () ...din cauza lipsei din corp a vitaminei K
4)femeile gravide trebuie sa evite anghinarea(o leguma ciudata) , intrucat amareala trece in lapte, facandu-l neplacut pentru bebelush
5)acneea poate fi tratata cu sare, in fiecare dimineatza bei o linguritza cu solutie salina de la farmacie, dizolvata in apa plata, iar de 2 ori pe zi aplica solutie salina pe zona cu probleme
6)sarmalele au 330 calorii /100 grame,  toba 340 calorii/100 grame, caltabosul 350 calorii/100 grame, salata de icre cu ceapa 550 calorii/100 grame

Kitty by Mihaela

Ador pisicile,sunt mici si pufoase, te mai zgarie cateodata, mananca cam orice, mai ales daca e friptura gatita, unele adora inghetzata, unele pufuletzii, ideea e ca pisicile nu te vor parasi niciodata, se asaza mereu in pat cu tine, la picioarele tale, socandu-te dimineatza-atunci cand simtzi ceva miscandu-se si plin de par :))
De vreun an de zile ma tot uit pe siteul http://www.adoptiipisici.ro/, si azi am decis sa iau si eu o matza, dar nu o voi tine la mine in Bucuresti, din motive subiective ale colegei mele de apartament, ea indragind catzeii :)) ci la un prieten ce detine un apartament mai vast.

Isn't she pretty?

luni, 27 decembrie 2010

So funny by Mihaela

Colinde remixate in cluburi by Mihaela

Craciunul a si trecut...by Mihaela

Am dat un search pe google pentru "craciun" si mi-au aparut diverse siteuri ce prezentau bineinteles toate chestiile "traite si netraite de Craciun, visate si nevisate, mancate, auzite din strabuni, salivate, cantate, felicitate, dorite,inchipuite". Dar sa le luam pe rand :

http://www.coca-cola.ro/  Coca Cola a dat cateva mii de euro si a ajuns sa aiba primul link afisat pe pagina de cautare Google atunci cand se face referire la Craciun, Dupa cum stiti, Craciunul era odata verde, ei bine acum este rosu. De ce? Ask Coca Cola! La cate campanii au avut in aceasta perioada, nu e de mirare...
Atentie la mesajele false primite prin email sau SMS
In ultima perioada ne-au fost semnalate mai multe cazuri de tentativa de frauda prin intermediul unor email-uri sau SMS-uri cu mesaje promotionale false in care este folosit abuziv numele marcii Coca-Cola.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Cr%C4%83ciun   Trebuie sa stim toata istoria acestei sarbatori, cand a aparut, de ce , si mai ales, cine e acest Craciun?
Crăciunul sau Naşterea Domnului (naşterea lui Iisus Hristos[1] / Isus Hristos / Isus Cristos) este o sărbătoare creştină celebrată la 25 decembrie (în calendarul gregorian) sau 6 ianuarie (în calendarul iulian) în fiecare an. Ea face parte din cele 12 sărbători domneşti (praznice împărăteşti) ale Bisericilor bizantine, a treia mare sărbătoare după cea de Paşti şi de Rusalii. În anumite ţări, unde creştinii sunt majoritari, Crăciunul e de asemenea sărbătoare legală, iar sărbătoarea se prelungeşte în ziua următoare, 26 decembrie: a doua zi de Crăciun. De la debutul secolului al XX-lea, Crăciunul devine şi o sărbătoare laică, celebrată atât de către creştini cât şi de către cei necreştini, centrul de greutate al celebrării deplasându-se de la participarea în biserică la rit spre aspectul familial al schimbului de cadouri sau, pentru copii, „darurilor de la Moş Crăciun”.
Deci tot Pastele e cea mai importanta sarbatoare, de nascut se naste orice creatura, dar de inviat e mai greu :))

http://www.craciunul.ro/  Aici orice copil obsedat de pc poate sa ii trimita o scrisoare Mosului, mentionand adresa de email a mamei sau a tatalui...Funny.

http://www.moscraciun.ro/   Echipa de la ele.ro au mai facut un site pentru a se promova, un site cu retete, felicitari si alte chestii "specifice".
Retete traditionale de Craciun
Vin fiert cu scortisoara Puterile tamaduitoare si relaxante ale acestui vin fiert cu scortisoara, plin de arome te cuceresc prin invaluire si sunt de necontestat.
Racituri (piftie de porc) Traditional, aceste racituri (piftie de porc) se prepara din picioare de porc, urechi de porc pentru a inchega preparatul, si mirodenii pentru gust.
Toba Traditional, toba se prepara din cap de porc, limba, inima, rinichi, sorici, foi de dafin, piper si ienibahar, care se fierb si se pun in stomacul de porc.
Ciolan de porc cu varza Desi e socotita mancare nemteasca, acest ciolan de porc cu varza este atat de popular la noi in tara in perioada Craciunului, incat a devenit o adevarata traditie.
Friptura de porc cu cirese Pentru gurmanzi sau pentru cei dispusi sa incerce mereu altceva recomandam aceasta reteta de sezon care prezinta o combinatie neasteptata dar savuroasa: friptura de porc cu cirese.
Pulpa de porc la tava Friptura traditionala de Craciun sau Anul Nou, pulpa de porc la tava este apetisanta si plina de savoare.
Lebarvurst Lebarvurst sau lebar este un preparat hranitor si sanatos, pe baza de ficat de porc, care se poate prepara sau consuma si cu alte ocazii.
Carnati proaspeti In pregatirea si desfasurarea preparatelor de Craciun, un loc aparte il ocupa preparatele din porc si mai ales prepararea sau alegerea carnatilor.
Caltabosi Acesti caltabosi sunt usor de preparat, exista retete mai mult sau mai putin sofisticate, dar sunt toate delicioase. Va prezentam reteta clasica de caltabosi, in jurul careia puteti improviza in functie de ingrediente.
Sarmale Va oferim o reteta clasica de sarmale pe care o putem folosi la prepararea de sarmale cu carne de orice animal - vita, ovine, iepure, pasare sau porc.
Rulada de porc cu ficat Rulada de porc cu ficat este o varianta deosebit de gustoasa si de usor de preparat pentru obisnuita rulada de porc.
 
http://felicitari.acasa.ro/Craciun_--l2.html  un site facut pentru a trimite felicitari prin email, nu mai fiti idioti, nu mai trimiteti smsuri, de ce sa va consumati centii? Slava Domnului ca exista acest site, ce isi va scoate banii prin accesarile voastre :) 




Reduceri de Craciun


Stella McCartney Stella Eau de Parfum Spray 100ml=200 ron





Calvin Klein Secret Obsession Eau de Parfum Spray 100ml=100 ron






Nina Ricci Deci Dela Eau de Toilette Spray 100ml=100 ron






Joop Homme Eau de Toilette Spray 125ml=130 ron





Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Spray 100ml=200 ron





Calvin Klein Eternity Men Eau de Toilette Spray 50ml=130 ron


Acestea sunt doar cateva exemple de reduceri,dar trebuie sa stii unde anume sa le cauti...in niciun caz la SEPHORA,Douglas, Beauty Mania etc.



Să cred sau să nu cred?

Naomi Campbell misses having Alexander McQueen’s advice, because he was “always right”. The supermodel has paid further tribute to the late fashion designer and her friend, who sadly took his own life in February, reflecting on the great tips he gave her during their friendship.
Naomi said: “While we worked together many times, ours was a true friendship. He was very sincere and supportive. He would always call me up and offer advice. And, you know what, he was always right.”
She also spoke of the support she received from other models, in particular Kate Moss, in the wake of Alexander’s death when she put together a series of his designs for her Fashion For Relief show, which raised money for the victims of this year’s devastating Haiti earthquake.
She added to Britain’s Grazia magazine: “I knew he would have wanted to do something for Haiti and there was no way that, just a few weeks after his death, I could not do a tribute to Alex.
“Kate had never walked for one of my shows before but I didn’t even get to finish the sentence before she was like, ‘I’m there’. We all felt the same way.”
She also added her memories of the designer were: “Small and personal, of private dinners together.”