vineri, 29 octombrie 2010

Si a venit Esca by Mihaela

Stii acel sentiment de invidie pe care nu il constientizezi imediat? Mereu ravnim la ceva ce altu detine,ni se pare mult mai bun, mai frumos si mai uimitor atunci cand noi il folosim,e ca o placere ascunsa.Dar cum orice lucru are un pret,intr-un final ajungem sa detinem si noi acel bun.Atunci nu ni se mai pare frumos, a pierit tot farmecul,e doar o banalitate,asa ca ravnim la altceva ce nu este al nostru,fie ca e vorba de un iubit-respectiv o iubita, de un prieten OK, de o rochie sau de stilul complet de viata.
Ieri la facultate a venit Andreea Esca.Eu ma uit doar la stirile de la ora 19.Doar pentru a o vedea: sa ii admir ochisorii ce par a ramane intacti,ce clipesc abia la finalul frazei citite de pe promter,sa ma amuz de brosele caraghioase pe care stylistul i le agatza de sacou si sa simt acel sentiment de continuitate eterna la vederea coafurii specifice. Nu mi-o imaginam atat de slaba,cred  ca isi face injectii cu botox,nu vazui riduri,machiajul natural o intinerea cu cativa ani si nici nu credeam ca va veni intr-o tinuta atat de lejera.Dar stai...eu am vazut doar un tricou alb cu un buzunar aplicat sub sanul stang, de culoare bleumarin,adica nu stiu daca avea fusta sau blugi-statea in spatele unei catedere,iar multimea de studenti imi acapara in proportie de 75% privelistea :)) Am venit cu cateva colege cu doua ore inainte pentru a ocupa locuri intr-o sala de seminar,o sala foarte,dar foarte mica! Traiam cu impresia ca are 1,50 m inaltzime.Pot zice ca avea peste 1.60,dar cum am mai spus,nici nu stiu daca avea pantofi cu toc sau daca purta ceva cu talpa plata, tind sa cred ca nu si-a lasat toacele prin dulap :)) Din tot ce a spus dansa,mi-a intrat in cap o chestie: "Tot ce se intampla in viata unui om e spre binele lui.". Asa si este.Ea visa sa devina vanzatoare, numai ca nu a intrat la ASE-Finante banci,drept urmare a studiat la Stefan Gheorghidiu(parca asa a zis ca se numea=o facultate privata),dupa care si-a dat licenta la FJSC. Eu tot ma intreb ce salariu are...auzisem ca 400 de mil,dar dansa a zis ca lumea fabuleaza...asa o fi . :)

Am ajuns sa fiu enervata la maxim de absenta unui prof, deci tipul a venit doar la un seminar din patru.Si eu am stat si mi-am facut tema noaptea, scriind frumos cu diacritice pentru a-i face pe plac, iar el nu vine la ore...L-as bate,sincer :|
Am ajuns sa fiu enervata si de mess, aceeasi oameni mereu,cu aceleasi linguseli si placi.
Am realizat ca ramai prieten cu oameni la care nu te-ai gandit niciodata, adica ii vedeai pe strada,prin cartier, pe la liceu, dar ai zis ca sunt niste imagini vii dinamice, ca nu te vor ajuta niciodata.Nu te gandeai ca vei imparti o farfurie de mancare sau un pat de dormit :))
Am inceput sa cumpar din ce in ce mai multe reviste si ziare, mi-e mila sa le arunc, le colectionz in dulapul din sufragerie precum niste obiecte rare dintr-un muzeu national.Si abia acum vad ca majoritatea revistelor, cu toate ca apartin unor trusturi diferite, isi fura articolele reciproc,adica in septembrie citesc ca a aparut nu stiu ce  rimel,iar in octombrie vad acelasi text intr-o alta revista concurenta. Stiti ce e amuzant? Ca acel produs despre care ambele reviste vorbesc a aparut acum vreo opt luni in strainatate.Romanii ar trebui sa fie la curent si cu ce se intampla peste hotare :)
In Bucuresti am libertate totala,dar parca tampesti de la atata libertate, nu stii sa mai apreciezi omul si locurile si ceea ce poti face cu un om.De fapt visezi cu ochii deschisi si acum , pentru ca nu poti face nimic-nu ai cu cine si nici nu mai ai bani. Trebuie sa platesti intai datoriile, apoi bani pentru transport-dupa 11 nu prea mai ai transport in comun, asa ca taxiurile sunt un must.

marți, 26 octombrie 2010

News by Mihaela

Gramu de aur e 131 ron...
Lira a scazut sub 5 ron,asta insemnand ca comenzile din Anglia vor avea un pret mai bun :x yupii
Dana Nalbaru s-a reintors la Hi-q.
Sunt 8 ziare diferite in patul meu in dimineata aceasta.
Trebuie sa stiu numele a toti ministrii.
Ma uit mereu la clipul lui Kanye West-Runaway-full length-34:32
Am masina de spalat nou-noutza! :X:X:X:X
Azi imi vine comanda de la quelle! X:X:X
Traiasca IKEA-cu hot dogs,pepsi,mustar,ketchup,gogosi si toate chestiutele de design!

duminică, 24 octombrie 2010

Do you believe in fairytales?? (by echo)






Do you believe in fairytales?



Stupid question.
Da , candva pot spune ca am crezut in povestile cu zane dar s-au dovedit a fi un lucru comic. Castelul, care credeai ca este imens si de neimaginat, s-a dovedit a nu fi cel pe care  asteptai sa il vezi.
Printul , de asemenea, nicidecum acel tanar fermecator ,calare pe un cal alb. Iar intr-un sfarsit, povestea de iubire, in niciun caz terminata intr-o fericire pana la adanci batraneti. Acum as putea spune ca prefer sa fiu fericita in momentul acesta, decat sa visez la nesfarsit la o poveste cu zane perfecta , la printul perfect, si la castelul impecabil.

Am sperat ca voi intalni toate acestea cu tine..dar cum ziceam.. S-au dovedit a fi lucruri comice precum acele "fairytales"


miercuri, 20 octombrie 2010

Ce a mai aparut by Mihaela

L'oreal Paris si-a tras un site nou,de fapt a facut niste updatari,era si timpul...
Noua colectie de la L'Oreal Paris se numeste Opera Rock, fiind alcatuita dintr-un fard de pleoape trio(roz+mov+indigo)=53 ron, un ruj la 46 ron si un lac de unghi la 27 ron-ambele in nuanta de burgundi.

Avon a lansat un nou parfum a carei imagine este Fergie,domnisoara ce se pisa pe scena in timpul concertului-are probleme cu vezica.Dar nici oriflame nu se putea lasa mai prejos,asa ca au facut si ei un contract cu Natalia Vodianova-un top model international pentru a crea un parfum intr-o sticla precum cea de la avon,adica tot indigo spre albastru.Parfumu lu' Fergie e 90 ron, in timp ce al Nataliei e 80 ron.
http://www.youtube.com/watch?v=3J6j0OZlm-I






Oricum,pentru mine cele doua companii au ramas niste amintiri din scoala generala :) Firma Avon da acum cadouri pe la toate revistele glossy,incepand de la luciuri de buze,creioane de ochi,pana la mini sampoane de par. Sa inteleg ca nu  mai stiu cum sa isi  vanda marfa:)

Legat de vedete,si Shakira a scos parfum,si Beyonce! Toate odata,fenomen de turma!Si Lady Gaga va lansa unul de Craciun,iar Jennifer Lopez & Christina Aguilera sunt vechi in bransa.A da! Si Britney Spears! Am uitat de ea...
http://www.youtube.com/watch?v=od5vkHfvAYE&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-4-HM




Peste tot vad reclama la rimelul Lash Accelerator de la Rimmel London,ce pretinde sa ofere o alungire a genelor cu 95 % in doua saptamani.Oh da?! :))

A venit timpul ca The Body Shop sa lanseze o noua apa de parfum-Dreams Unlimited,cu o reducere de 20% pentru promovare,astfel pretul ajunge la 120 ron pentru 50 ml.


Firma L'Occitane a scos de asemenea un parfum, e impropiu zis, deoarece e o apa de toaleta, insa pretul ma deranjeaza -200 ron pentru 75 ml, avand in vedere ca e doar  o firma in plus,cu preturi piperate, ce se ocupa in special cu vanzarea de creme pentru corp.

Pupa va fi mereu o firma pe care o apreciez cand vine vorba de make-up, in ciuda peturilor mari,consider ca isi merita fiecare banut,iar ambalajele sunt mai mult decat placute ochiului. Astfel a aparut o paleta cu animal-print roz si negru,pentru toate pitipoancele din noi , continand  9 farduri de pleoape,3 blushuri si un luciu de buze, pretul=95 ron.

Cacharel a scos inca o varianta de Amor Amor, cred ca e a6-a, dupa calculele mele, dar de data aceasta e apa de parfum intensa, purtand un nume adecvat- Amor Amor Absolu, pret=285 ron pentru 50 ml.

luni, 18 octombrie 2010

10. Rick Ross




9. Jadakiss



8. Young Jeezy



7. Drake



6. Ludacris



5. T.I.



4. 50 Cent



3. Kanye West



2. Lil Wayne



1. Eminem



Acesta e top 10 cei mai buni rapperi ai secolului 21 facut de BET. Unde e Jay-Z si P.Diddy? Din cate stiu eu, si vh1 a facut un top 4: P.Diddy,Missy Elliot, Eminem, Jay-Z. Unde e Nelly? unde e Ja Rule? unde e T-Pain?

Primavara 2011 by Mihaela


 




 



 


duminică, 17 octombrie 2010

Si avea dreptate el...by Mihaela

Rareori ii dau dreptate cuiva, pentru ca mereu ma contrazic cu un om doar daca sunt sigura ca am dreptate in totalitate.In luna iulie un bucurestean m-a prevenit ca viata de la facultate nu e asa de roz cum cred eu, ca nu voi avea prieteni in Buc, adica imi voi face, dar nu va fi ca in Bacau-unde fiecare se stie cu fiecare, fiecare stie toata biografia celuilalt: cand s-a nascut, ce zodie e , ce a mancat azi, cu cine si cand s-a futut, cand s-a cacat si bineintzeles, ce a vomitat :). Si ii dau dreptate, fiecare e cu al lui pe aici, daca ai avut o prietena buna si te-a urmat, uhu, poi esti o norocoasa, daca eshti baiat ,normal ca te duci cu toata gasca de 10 insi intr-un camin , ca doar suntetzi toti la aceeasi facultate, la cat de tocilari sunteti si la cati bani ati dat pe toate pregatirile , era si logic sa fiti toti in aceeasi oala.
Si credeam ca totul va fi ok, ca voi avea colege mijto, si nu un melange de tipe diferite =tocilare+piti. E greu sa vad fete ce nu stiu nume de ziare si nici nu au idee cine e Inna. Cum dracu sa nu stii cine e Inna?! Da unde ai trait,frate? Ma rog....ma abtin.

Partea si mai aiurea e cand toti se autoinvita la tine, zici ca e nunta si praznic, adica tot pomana se numeste, dar vin la inceput toti gramada, apoi se satura, se mai duc pe la seminarii, te mai apeleaza,lumea din orasul natal te suna si te anunta ca vine la tine in turma gramada, de stai si te gandesti unde ii cazezi in casuta ta.

 Timpul trece, vezi ca lumea nu mai vine-a cheltuit banii de transport, dar inca iti promite ca saptamana viitoare isi va face pezenta. Si stai, si te gandesti cu ce sa ii astepti in intampinare,si visezi cu ochii deschisi pe pereti,si meditezi, si iti faci planuri, iar apoi te opresti. Realizezi ca ti-ai facut aceleasi planuri si in timpul verii. Ai un deja-vu. Numai ca in timpul verii te gandeai la ceva mai erotic, la cineva de sex opus.

 Ma gandeam la baieti, la promisiunile lor, mai este un pic si vom fi zilnic impreuna, deja vreau sa vii, poi toata vara ne-o vom petrece impreuna, vom merge la mare. Voi veni la tine, vom iesi in parc, da imi aduc si catelul, stiu draga ca nu iti plac cainii, da asta e bishon,il vei adora, uite niste filmulete aici!

 Dar ei nu vin, isi gasesc alte preocupari, se tin de o facultate grea, de pasiunea numita metrosexualitate si isi gasesc si o slujba bine platita.Oare? Si tu stai si astepti, pentru ca acel om ti-a facut o promisiune, stateai noaptea la telefon si vorbeati atat de mult incat blestemai ca ai un abonament la telefonia mobila de doar 400 de minute.Mai faceai apoi o luna intreaga cost suplimentar,dar nu conta.Stiai ca odata ce ajungi in capitala il ai pe el  alaturi.Si erai atat de mandra in sinea ta, nu se compara cu cei din orasul tau natal, oh nu, uite cat de frumos e!, are si haine de firma, accesorii de milioane, da fetito, ai dat lovitura! Pana cand afli ca nu esti unica care a auzit aceste perle din gura lui. Unii se plictisesc de tine, isi trag si o muista in capitala, si mai fut inca vreo trei prin "drumetii".

Astept sa treaca un an, poate mai invat o limba straina, desi imi e greu, prefer sa imi imbunatatesc franceza.
Oricum niciodata nu m-am omorat cu cititul cartilor,dar exista un inceput pentru toate :)) Si imi voi gasi o slujba,daca vreau,pot! :D

joi, 14 octombrie 2010

In prezent-octombrie by Mihaela :)

2 videoclipuri noi-vizualizati-le intai, va rog! :)
Ce poti sa mai zici cand vezi asemenea bunaciuni? Cel putin sunt fericita ca o satena l-a ucis pe nebun in final :)) Asta daca l-a ucis, inca nu se stie,,,to be continued :)) Oare a ramas vreo tipa gravida de la atata sex justificat? :) Nu merge sa pun videoclipul pe blog, nu stiu de ce, ceva legat de html :-?, oricum pe youtube a aparut ieri, drept urmare va dau linkul sa il puteti viziona http://www.youtube.com/watch?v=BziioeDFrWM

Un alt videoclip, ce a aparut de curand, este cel al Rihannei, cam mult rosu pentru mine, adica inteleg ca te-ai tuns, ca te-ai vopsit, ca iti pui o peruca si o bentitza mai lata sa nu iti cada flocii pe jos, nu imi par extensii mie :) Si uite cum un covor de flori se asterne pretutindeni ca acel faimos covor(alcatuit din plante care mai de care mai colorate)  din Belgia :))Nici aici nu merge sa bag codul, God damn it!, asa ca va dau linkul
http://www.dailymotion.com/video/xf7ddb_rihanna-only-girl-official-video_music


La facultate nu prea am mai fost, ce rost are?! Ies din casa si tzipa romanul de peste 30 de ani : "Ce bluza mijto ai, fato!" .  Ma omule, ce e cu tine? De unde vii? Nu ai mai vazut haine?
 Orele sunt plictisitoare, temele se repet anual, am ajuns sa am ca tema in primul an de facultate o chestie pe care altii o au drept tema ptr licentza. Dar in fine...la biblioteca se ingramadesc studentele ca mustele la miere,dar prin librarii putine mai dau tarcoale, ca deh,e criza si pe plan intelectual.




Colega mea de apartament trebuie sa soseasca azi, s-a dus pana acasa sa isi mai aduca vreo 4 genti uriase plus inca 2 trimise de taica'miu-sper sa imi fi trimis daddy mixerul-doar am nevoie pentru compozitiile de prajituri :)) I want my colegutza back :)) M-am invatat cu ea, cu rasul ei,cu glasul ei ragusit dis-de-dimineata, cand imi zice suav "Cine dracu locuieste sus? Da ce e acolo? Un elefant poate, ca tropaie." La etajul 6 cica ar fi o firma si la etajul 4 tot o firma, sper ca ati realizat ca eu stau la etajul 5 :) Daca nu,sunteti tantalai! :)) La etajul 6 cred ca locuieste un om supraponderal, iar la etajul 4 locuieste cu siguranta si un catelus-la ora 9 dim imi da trezirea prin latratul lui dragut.
Mi-am cumparat marti 2 prajituri mari, una se numea Dona si una Ina. Una era 45 de mii si una 40 de mii. Un ecler in Bucale e 45 de mii, in Bacau e 15 mii :)
Domnisoara Diana Murariu-sa stii ca nu am mai vb de f mult timp, si pe aceasta cale doresc sa zic ca mi-e dor de tine! Sa va explic...Diana e vara cu Evy.Ea imi dadea trezirea in luna septembrie,cu ea imi savuram cafeaua, pardon plicul ala la 7 mii numit 3 in 1, iar in weekend- cafeaua in 3 culori sau frapuccino de la Rary.Era si Evy pe acolo :)) Evy se trezea cand ajungeam eu la ele :) Mi-e dor pana  si de Sasha-catelusa husky a Dianei.Mi-e dor de gustul unic al McDonalds-ului si al KFC-ului savurat cu Diana.Apropo...Burger King sucks! Cheesburgerul era amar de la castravetii muratzi , cartofii aveau prea multa sare, iar Cola avea prea multa gheata! Feriti-va de BurgerKing! Aici am mai mancat la acest tip de restaurante, dar culmea-am slabit :))
BabyBlue93. - Explore more music videos.

luni, 11 octombrie 2010

New this month by Mihaela

Avand in vedere ca Bucurestiul e full de magazine,de brand-uri diversificate si de baieti afaceristi(care iti vand orice-mai ales cosmetice) ar fi cazul ca fiecare dintre noi sa isi achizitzioneze cate ceva,,,drept urmare,am sa fac o lista cu cele achizitzionate:
-am inceput cu 2 rimeluri din Bacau=25 ron bucata, 50 % reducere :Telescopic Explosion +Telescopic Carbon Black
-tot din Bacau mi-am luat un ruj roz de la Farmasi,nuantza 25 =8,5 ron si un ruj Farmasi nude spre maro,are putin sclipici,asa ca il folosesc foarte rar, de fapt l-am lasat acasa din greseala :(
-din Bucuresti mi-am luat putintele lucruri, mai mult am cheltuit pe mancare : 2 pulovere(crem+gri) 90 ron fiecare+pantaloni sport catifea turcoaz=40 ron + 2 perechi de colantzi negri=40 ron bucata
-la capitolul cosmetice ar fi cam asa: servetele demachiante Nivea,de-alea cu ambalaj albastru deschis-13 ron +unt de corp Fennel cu pepene galben si castraveti cred ca 12 ron +crema epilatoare Elmiplant cu ulei din samburi de struguri 7,5 ron --toate de la cora
-de la The Body Shop -dischete exfoliante cu extract din arbore de ceai 29 ron + balsam de buze cu aroma de zmeura 11 ron cred :-? era 18,,,
-set Diesel Fuel for life=edp 50 ml+crema de corp 50 ml +gel de dush 50 ml=180 ron
-caiet Ed Hardy,dictando, il ador, e superb =6,5 ron
-sutien de la pimkie, reducere 50 %, de la 60 ron la 30 ron
-trei perechi de cercei pentru trei prietene, drept cadou, in jur de 30 ron fiecare


sâmbătă, 9 octombrie 2010

Chestii sacaitoare by Mihaela

Urasc cosurile. De ce exista ele? Nu stiu...nu am stat sa analizez din punct de vedere medical cauza aparitiilor, dar din punctul meu de vedere cauzele sunt urmatoarele: neputintza porilor de a respira-fiind acoperiti de praf sau de fond de ten, poluarea aerului sau a apei cu care ne spalam, mostenire genetica.Cica gelul de aloe vera ar fi bun, in sensul ca trebuie sa bem o chestie vascoasa si scarboasa, cu care in mod normal ne dam vara la plaja pe spate pentru a trata arsurile.Se aplica si pe zona cu probleme, asa mai merge, dar faza cu bautul mi se pare total aiurea.Ceva mai mijto mi se pare ideea de a amesteca pasta de ovaz fiert cu miere de albine...asa facea si maica-mea acu 10 ani(avea mult timp liber pe atunci).Ar mai fi varianta cu ovaz amestecat cu miere de albine, un ou si zeama de lamaie-va iesi o chestie precum untul de arahide.Zincul e foarte bun, doctorii spun sa papam chestii bogate in zinc, dar eu prefer orice gel pentru fatza cu un contzinut de zinc mare-Zineryt. Uleiul din samburi de struguri grabeste vindecarea cosurilor, are logica-avand in vedere ca multe creme epilatoare contin acest ulei pentru a lasa pielea fina dupa epilat. Alte fete aplica noaptea, inainte de a merge la nani, pasta de dinti :-? Nu am incercat, dar asa cum pasta de dinti usuca herpesul, cred ca e capabila si pentru un amarat de cos. Uleiul din abore de ceai e foarte mijto, am dischete exfoliante cu acest ulei, am mai avut o lotziune mica, deci e f  f f tare! Pentru a preveni inflamarea poti folosi o aspirina pisata amestecata cu apa, iei amestecul pe o discheta din bumbac si tii apasat vreo 20 de secunde pe inflamatie. Stiu ca o alta varianta mai buna ar fi cea cu bicarbonat de sodiu amestecat cu apa.O alta chestie ciudata, pe care nu am cum sa o pricep,este aplicarea solutiei pentru ochi rosii,adica cum dracu sa pun eu o chestie pentru ochi ca sa imi tratez o eruptie faciala? Nu are sens...dar cica da roade :)) Eu zic sa mergeti la dermatolog,va face o injectie rapida in cosh si gata :))


vineri, 8 octombrie 2010

Timpul trece by Mihaela

Timpul trece foarte repede.Acum simt ca facultatea e precum serviciul unei femei de 50 de ani-8 ore pe zi, de luni pana vineri, cu un salariu de 7 mil pe luna. Ce pot sa zic? Am ajuns sa tastez din bucatarie, in timp ce gatesc reteta de dovlecei a bunicei mele :)) numa' ca voi adauga si niste cashcaval ras, sa aduca a french cuisine :))
La facultate e oribil, in afara de faptul ca imaginea de cal a unei domnisoare din alta grupa ma urmareste chiar si la restaurante & wc, pot sa zic ca profii sunt ciudati, dorind sa apara de neinvins, cu o armura pe fatza si cu un mare bagaj de cunostinte, avand desigur reflexe preluate de la fostii lor profi, sau de ce nu?! de la popoarele pe care le-au vizitat in interes de serviciu.O profa a fost directa, si-a expus cartile publicate in timpul cusului din  amfiteatru, sustinand raspicat ca trebuie sa i le achizitionam, sa le citim, sa le idolatrizam cand vine vorba de ajutorul necesar la efectuarea temelor, si ca in caz de idiotenie sau nepricepere infantila,-sa apelam la serviciile dumneai de pregatire in paticular.You go girl!
O alta profa, verde in cap, ma duce cu gandul la acadelele ChupaChups si la niste struguri albi, dulci.Ador culoarea din capul ei,si chipul pudrat in exces, de o paloare ce contrasteaza cu rujul puternic...totusi nu stiu ce culoare au ochii ei, presupun ca tot verde.Imi aduce aminte de tehnicile dirigintei mele de info-vrei sa pari de gasca, dar sa ii inveti pe copii ceva? -apeleaza rapid la jocuri.
A mai fost o faza bizara, o alta profa ne-a cuplat prin numere extrase, doua cate doua, astfel eu am cazut cu o fata pe nume Ana, din Giurgiu.Nimic nou sub soare, doar ca fata asta e nascuta in celasi an , aceeasi luna, aceeasi zi ca si mine, si prefera tot Alien drept parfum, si in plus, locuieste la 5 minute de blocul in care stau eu.
Fetele din clasa sunt diferite, poate par inocente la o prima vedere, dar doamneeeeeee chiar nu vreau sa ma apuce isteria si sa le caut pe net pe fiecare.A!dar stai...toate au Facebook, nu mai merge hi5-ul, imi va fi cam greu =)) Oricum, ca sa va faceti o idee, am vreo sapte cretze, cateva machiate excesiv, cateva neofashioniste cool and skinny, cateva provenite din familii cu o situatie precara, dar care au ambitia de a evolua profesional si cateva cu vise mari, dar imposibil de realizat deoarece, bugetul e cam limitat pentru un student in Romanica.
E aiurea, daca in Bacau aveam prietene OK, cu care socializam usor, aici fetele in primul rand se leaga de accentul meu sau de numele meu de familie. Ma simt ciudat, cu ex-colegii nici nu poti comunica, doar un "Salut!" aruncat si apoi jet! Hai sa recunoastem 12 F- nu prea ne-am iubit, nu am fost uniti-vorba profei Closhca. Fosta mea colega, Bamboocha, e tot in Buc ...la chineza.Ce cauti mai fato acolo? Oricum vei castiga destui verzisori prin traduceri, eu nu as avea rabdare sa pictez litere de-alea.Aici baietii lipsesc total, e ca GirlsLand sau cum zice colega de ap. PitziLand. Unde sunt baietii?

sâmbătă, 2 octombrie 2010

mda...by Mihaela

Am plecat de o saptamana din Bacau si deja lumea e diferita.Abia acum am inteles cine tine la mine si cine  ma cauta "si la bine si la greu", de aceea vreau sa le multumesc urmatoarelor persoane:Andrei-care m-a sunat cand i s-a luat curentu', Evy-care ma trezeste dimineata pe la noua cu niste sms-uri fermecatoare, prin care eu la randu meu ii dau raportu despre viata de aici, tata-care e interesat de tot, Sandy-care a venit sa imi tina companie si cu care m-am pierdut pe la metrou :)), Bogdan-caruia i se parea ciudat ca nu sunt online pe mess, ca de obicei, Andra-vara mea, ce ma suna pentru a imi pune in valoare creativitatea aunci cand vine vorba despre tema ei la romana si sa imi dea raportu despre zilele ei magnfice in iadul numit Ferdinand, viitoarea mea colega de apartament-care deja ma face sa rad doar  la auzul glasului ei pitzigaiat.
Nu se compara Bucurestiul cu Bacaul, sincer, atat in ceea ce priveste preturile fabuloase din mall-la haine si cosmetice, cat si mancarea simpluta din restaurante, graba cu care te fraieresc soferii de taxi-daca in Bacau tariful e de 18 mii sau 19 mii, aici avem 14 mii, 35 de mii sau 40 de mii; daca in Bacau stiam ca voi gasi centrul meu de studiu-Vranceanu, intr-un loc bine stabilit, aici tre sa umblu pe la patru facultati ca sa fac ore de jurnalism, pentru ca FJSC nu are o cladire a ei; de asemenea serviciile de la rds sunt in reluare aici, in Bacau venea o echipa si rezolva problemele de net in 24 de ore , pe cand aici vin intr-o saptamana :|
Cine mi-a tinut cel mai mult de urat? Revista Cosmopolitan. Apropo! Evy de cand e Cosmo revista ta preferata?! Nu te-am auzit niciodata pomenind de ea :-? Uite ca mai avem ceva in comun, in afara de Telescopic :))
Mi-e sila sa merg luni la facultate, numa pitipoance, de fapt vor fi trei categorii de fete:pitipoance sexy ce cred ca dau bine pe sticla,    fete normale-rock+hip-hop + rap,    fete urate,tocilare, cu aparat dentar,care vor sa devina filosoafe.
Baietii sunt fara farmec...mi-e dor de cei din Bacau :( dar se pare ca cei din bc isi vad de viata lor, sunt mai nepasatori :)

vineri, 29 octombrie 2010

Si a venit Esca by Mihaela

Stii acel sentiment de invidie pe care nu il constientizezi imediat? Mereu ravnim la ceva ce altu detine,ni se pare mult mai bun, mai frumos si mai uimitor atunci cand noi il folosim,e ca o placere ascunsa.Dar cum orice lucru are un pret,intr-un final ajungem sa detinem si noi acel bun.Atunci nu ni se mai pare frumos, a pierit tot farmecul,e doar o banalitate,asa ca ravnim la altceva ce nu este al nostru,fie ca e vorba de un iubit-respectiv o iubita, de un prieten OK, de o rochie sau de stilul complet de viata.
Ieri la facultate a venit Andreea Esca.Eu ma uit doar la stirile de la ora 19.Doar pentru a o vedea: sa ii admir ochisorii ce par a ramane intacti,ce clipesc abia la finalul frazei citite de pe promter,sa ma amuz de brosele caraghioase pe care stylistul i le agatza de sacou si sa simt acel sentiment de continuitate eterna la vederea coafurii specifice. Nu mi-o imaginam atat de slaba,cred  ca isi face injectii cu botox,nu vazui riduri,machiajul natural o intinerea cu cativa ani si nici nu credeam ca va veni intr-o tinuta atat de lejera.Dar stai...eu am vazut doar un tricou alb cu un buzunar aplicat sub sanul stang, de culoare bleumarin,adica nu stiu daca avea fusta sau blugi-statea in spatele unei catedere,iar multimea de studenti imi acapara in proportie de 75% privelistea :)) Am venit cu cateva colege cu doua ore inainte pentru a ocupa locuri intr-o sala de seminar,o sala foarte,dar foarte mica! Traiam cu impresia ca are 1,50 m inaltzime.Pot zice ca avea peste 1.60,dar cum am mai spus,nici nu stiu daca avea pantofi cu toc sau daca purta ceva cu talpa plata, tind sa cred ca nu si-a lasat toacele prin dulap :)) Din tot ce a spus dansa,mi-a intrat in cap o chestie: "Tot ce se intampla in viata unui om e spre binele lui.". Asa si este.Ea visa sa devina vanzatoare, numai ca nu a intrat la ASE-Finante banci,drept urmare a studiat la Stefan Gheorghidiu(parca asa a zis ca se numea=o facultate privata),dupa care si-a dat licenta la FJSC. Eu tot ma intreb ce salariu are...auzisem ca 400 de mil,dar dansa a zis ca lumea fabuleaza...asa o fi . :)

Am ajuns sa fiu enervata la maxim de absenta unui prof, deci tipul a venit doar la un seminar din patru.Si eu am stat si mi-am facut tema noaptea, scriind frumos cu diacritice pentru a-i face pe plac, iar el nu vine la ore...L-as bate,sincer :|
Am ajuns sa fiu enervata si de mess, aceeasi oameni mereu,cu aceleasi linguseli si placi.
Am realizat ca ramai prieten cu oameni la care nu te-ai gandit niciodata, adica ii vedeai pe strada,prin cartier, pe la liceu, dar ai zis ca sunt niste imagini vii dinamice, ca nu te vor ajuta niciodata.Nu te gandeai ca vei imparti o farfurie de mancare sau un pat de dormit :))
Am inceput sa cumpar din ce in ce mai multe reviste si ziare, mi-e mila sa le arunc, le colectionz in dulapul din sufragerie precum niste obiecte rare dintr-un muzeu national.Si abia acum vad ca majoritatea revistelor, cu toate ca apartin unor trusturi diferite, isi fura articolele reciproc,adica in septembrie citesc ca a aparut nu stiu ce  rimel,iar in octombrie vad acelasi text intr-o alta revista concurenta. Stiti ce e amuzant? Ca acel produs despre care ambele reviste vorbesc a aparut acum vreo opt luni in strainatate.Romanii ar trebui sa fie la curent si cu ce se intampla peste hotare :)
In Bucuresti am libertate totala,dar parca tampesti de la atata libertate, nu stii sa mai apreciezi omul si locurile si ceea ce poti face cu un om.De fapt visezi cu ochii deschisi si acum , pentru ca nu poti face nimic-nu ai cu cine si nici nu mai ai bani. Trebuie sa platesti intai datoriile, apoi bani pentru transport-dupa 11 nu prea mai ai transport in comun, asa ca taxiurile sunt un must.

marți, 26 octombrie 2010

News by Mihaela

Gramu de aur e 131 ron...
Lira a scazut sub 5 ron,asta insemnand ca comenzile din Anglia vor avea un pret mai bun :x yupii
Dana Nalbaru s-a reintors la Hi-q.
Sunt 8 ziare diferite in patul meu in dimineata aceasta.
Trebuie sa stiu numele a toti ministrii.
Ma uit mereu la clipul lui Kanye West-Runaway-full length-34:32
Am masina de spalat nou-noutza! :X:X:X:X
Azi imi vine comanda de la quelle! X:X:X
Traiasca IKEA-cu hot dogs,pepsi,mustar,ketchup,gogosi si toate chestiutele de design!

duminică, 24 octombrie 2010

Do you believe in fairytales?? (by echo)






Do you believe in fairytales?



Stupid question.
Da , candva pot spune ca am crezut in povestile cu zane dar s-au dovedit a fi un lucru comic. Castelul, care credeai ca este imens si de neimaginat, s-a dovedit a nu fi cel pe care  asteptai sa il vezi.
Printul , de asemenea, nicidecum acel tanar fermecator ,calare pe un cal alb. Iar intr-un sfarsit, povestea de iubire, in niciun caz terminata intr-o fericire pana la adanci batraneti. Acum as putea spune ca prefer sa fiu fericita in momentul acesta, decat sa visez la nesfarsit la o poveste cu zane perfecta , la printul perfect, si la castelul impecabil.

Am sperat ca voi intalni toate acestea cu tine..dar cum ziceam.. S-au dovedit a fi lucruri comice precum acele "fairytales"


miercuri, 20 octombrie 2010

Ce a mai aparut by Mihaela

L'oreal Paris si-a tras un site nou,de fapt a facut niste updatari,era si timpul...
Noua colectie de la L'Oreal Paris se numeste Opera Rock, fiind alcatuita dintr-un fard de pleoape trio(roz+mov+indigo)=53 ron, un ruj la 46 ron si un lac de unghi la 27 ron-ambele in nuanta de burgundi.

Avon a lansat un nou parfum a carei imagine este Fergie,domnisoara ce se pisa pe scena in timpul concertului-are probleme cu vezica.Dar nici oriflame nu se putea lasa mai prejos,asa ca au facut si ei un contract cu Natalia Vodianova-un top model international pentru a crea un parfum intr-o sticla precum cea de la avon,adica tot indigo spre albastru.Parfumu lu' Fergie e 90 ron, in timp ce al Nataliei e 80 ron.
http://www.youtube.com/watch?v=3J6j0OZlm-I






Oricum,pentru mine cele doua companii au ramas niste amintiri din scoala generala :) Firma Avon da acum cadouri pe la toate revistele glossy,incepand de la luciuri de buze,creioane de ochi,pana la mini sampoane de par. Sa inteleg ca nu  mai stiu cum sa isi  vanda marfa:)

Legat de vedete,si Shakira a scos parfum,si Beyonce! Toate odata,fenomen de turma!Si Lady Gaga va lansa unul de Craciun,iar Jennifer Lopez & Christina Aguilera sunt vechi in bransa.A da! Si Britney Spears! Am uitat de ea...
http://www.youtube.com/watch?v=od5vkHfvAYE&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-4-HM




Peste tot vad reclama la rimelul Lash Accelerator de la Rimmel London,ce pretinde sa ofere o alungire a genelor cu 95 % in doua saptamani.Oh da?! :))

A venit timpul ca The Body Shop sa lanseze o noua apa de parfum-Dreams Unlimited,cu o reducere de 20% pentru promovare,astfel pretul ajunge la 120 ron pentru 50 ml.


Firma L'Occitane a scos de asemenea un parfum, e impropiu zis, deoarece e o apa de toaleta, insa pretul ma deranjeaza -200 ron pentru 75 ml, avand in vedere ca e doar  o firma in plus,cu preturi piperate, ce se ocupa in special cu vanzarea de creme pentru corp.

Pupa va fi mereu o firma pe care o apreciez cand vine vorba de make-up, in ciuda peturilor mari,consider ca isi merita fiecare banut,iar ambalajele sunt mai mult decat placute ochiului. Astfel a aparut o paleta cu animal-print roz si negru,pentru toate pitipoancele din noi , continand  9 farduri de pleoape,3 blushuri si un luciu de buze, pretul=95 ron.

Cacharel a scos inca o varianta de Amor Amor, cred ca e a6-a, dupa calculele mele, dar de data aceasta e apa de parfum intensa, purtand un nume adecvat- Amor Amor Absolu, pret=285 ron pentru 50 ml.

luni, 18 octombrie 2010

10. Rick Ross




9. Jadakiss



8. Young Jeezy



7. Drake



6. Ludacris



5. T.I.



4. 50 Cent



3. Kanye West



2. Lil Wayne



1. Eminem



Acesta e top 10 cei mai buni rapperi ai secolului 21 facut de BET. Unde e Jay-Z si P.Diddy? Din cate stiu eu, si vh1 a facut un top 4: P.Diddy,Missy Elliot, Eminem, Jay-Z. Unde e Nelly? unde e Ja Rule? unde e T-Pain?

Primavara 2011 by Mihaela


 




 



 


duminică, 17 octombrie 2010

Si avea dreptate el...by Mihaela

Rareori ii dau dreptate cuiva, pentru ca mereu ma contrazic cu un om doar daca sunt sigura ca am dreptate in totalitate.In luna iulie un bucurestean m-a prevenit ca viata de la facultate nu e asa de roz cum cred eu, ca nu voi avea prieteni in Buc, adica imi voi face, dar nu va fi ca in Bacau-unde fiecare se stie cu fiecare, fiecare stie toata biografia celuilalt: cand s-a nascut, ce zodie e , ce a mancat azi, cu cine si cand s-a futut, cand s-a cacat si bineintzeles, ce a vomitat :). Si ii dau dreptate, fiecare e cu al lui pe aici, daca ai avut o prietena buna si te-a urmat, uhu, poi esti o norocoasa, daca eshti baiat ,normal ca te duci cu toata gasca de 10 insi intr-un camin , ca doar suntetzi toti la aceeasi facultate, la cat de tocilari sunteti si la cati bani ati dat pe toate pregatirile , era si logic sa fiti toti in aceeasi oala.
Si credeam ca totul va fi ok, ca voi avea colege mijto, si nu un melange de tipe diferite =tocilare+piti. E greu sa vad fete ce nu stiu nume de ziare si nici nu au idee cine e Inna. Cum dracu sa nu stii cine e Inna?! Da unde ai trait,frate? Ma rog....ma abtin.

Partea si mai aiurea e cand toti se autoinvita la tine, zici ca e nunta si praznic, adica tot pomana se numeste, dar vin la inceput toti gramada, apoi se satura, se mai duc pe la seminarii, te mai apeleaza,lumea din orasul natal te suna si te anunta ca vine la tine in turma gramada, de stai si te gandesti unde ii cazezi in casuta ta.

 Timpul trece, vezi ca lumea nu mai vine-a cheltuit banii de transport, dar inca iti promite ca saptamana viitoare isi va face pezenta. Si stai, si te gandesti cu ce sa ii astepti in intampinare,si visezi cu ochii deschisi pe pereti,si meditezi, si iti faci planuri, iar apoi te opresti. Realizezi ca ti-ai facut aceleasi planuri si in timpul verii. Ai un deja-vu. Numai ca in timpul verii te gandeai la ceva mai erotic, la cineva de sex opus.

 Ma gandeam la baieti, la promisiunile lor, mai este un pic si vom fi zilnic impreuna, deja vreau sa vii, poi toata vara ne-o vom petrece impreuna, vom merge la mare. Voi veni la tine, vom iesi in parc, da imi aduc si catelul, stiu draga ca nu iti plac cainii, da asta e bishon,il vei adora, uite niste filmulete aici!

 Dar ei nu vin, isi gasesc alte preocupari, se tin de o facultate grea, de pasiunea numita metrosexualitate si isi gasesc si o slujba bine platita.Oare? Si tu stai si astepti, pentru ca acel om ti-a facut o promisiune, stateai noaptea la telefon si vorbeati atat de mult incat blestemai ca ai un abonament la telefonia mobila de doar 400 de minute.Mai faceai apoi o luna intreaga cost suplimentar,dar nu conta.Stiai ca odata ce ajungi in capitala il ai pe el  alaturi.Si erai atat de mandra in sinea ta, nu se compara cu cei din orasul tau natal, oh nu, uite cat de frumos e!, are si haine de firma, accesorii de milioane, da fetito, ai dat lovitura! Pana cand afli ca nu esti unica care a auzit aceste perle din gura lui. Unii se plictisesc de tine, isi trag si o muista in capitala, si mai fut inca vreo trei prin "drumetii".

Astept sa treaca un an, poate mai invat o limba straina, desi imi e greu, prefer sa imi imbunatatesc franceza.
Oricum niciodata nu m-am omorat cu cititul cartilor,dar exista un inceput pentru toate :)) Si imi voi gasi o slujba,daca vreau,pot! :D

joi, 14 octombrie 2010

In prezent-octombrie by Mihaela :)

2 videoclipuri noi-vizualizati-le intai, va rog! :)
Ce poti sa mai zici cand vezi asemenea bunaciuni? Cel putin sunt fericita ca o satena l-a ucis pe nebun in final :)) Asta daca l-a ucis, inca nu se stie,,,to be continued :)) Oare a ramas vreo tipa gravida de la atata sex justificat? :) Nu merge sa pun videoclipul pe blog, nu stiu de ce, ceva legat de html :-?, oricum pe youtube a aparut ieri, drept urmare va dau linkul sa il puteti viziona http://www.youtube.com/watch?v=BziioeDFrWM

Un alt videoclip, ce a aparut de curand, este cel al Rihannei, cam mult rosu pentru mine, adica inteleg ca te-ai tuns, ca te-ai vopsit, ca iti pui o peruca si o bentitza mai lata sa nu iti cada flocii pe jos, nu imi par extensii mie :) Si uite cum un covor de flori se asterne pretutindeni ca acel faimos covor(alcatuit din plante care mai de care mai colorate)  din Belgia :))Nici aici nu merge sa bag codul, God damn it!, asa ca va dau linkul
http://www.dailymotion.com/video/xf7ddb_rihanna-only-girl-official-video_music


La facultate nu prea am mai fost, ce rost are?! Ies din casa si tzipa romanul de peste 30 de ani : "Ce bluza mijto ai, fato!" .  Ma omule, ce e cu tine? De unde vii? Nu ai mai vazut haine?
 Orele sunt plictisitoare, temele se repet anual, am ajuns sa am ca tema in primul an de facultate o chestie pe care altii o au drept tema ptr licentza. Dar in fine...la biblioteca se ingramadesc studentele ca mustele la miere,dar prin librarii putine mai dau tarcoale, ca deh,e criza si pe plan intelectual.




Colega mea de apartament trebuie sa soseasca azi, s-a dus pana acasa sa isi mai aduca vreo 4 genti uriase plus inca 2 trimise de taica'miu-sper sa imi fi trimis daddy mixerul-doar am nevoie pentru compozitiile de prajituri :)) I want my colegutza back :)) M-am invatat cu ea, cu rasul ei,cu glasul ei ragusit dis-de-dimineata, cand imi zice suav "Cine dracu locuieste sus? Da ce e acolo? Un elefant poate, ca tropaie." La etajul 6 cica ar fi o firma si la etajul 4 tot o firma, sper ca ati realizat ca eu stau la etajul 5 :) Daca nu,sunteti tantalai! :)) La etajul 6 cred ca locuieste un om supraponderal, iar la etajul 4 locuieste cu siguranta si un catelus-la ora 9 dim imi da trezirea prin latratul lui dragut.
Mi-am cumparat marti 2 prajituri mari, una se numea Dona si una Ina. Una era 45 de mii si una 40 de mii. Un ecler in Bucale e 45 de mii, in Bacau e 15 mii :)
Domnisoara Diana Murariu-sa stii ca nu am mai vb de f mult timp, si pe aceasta cale doresc sa zic ca mi-e dor de tine! Sa va explic...Diana e vara cu Evy.Ea imi dadea trezirea in luna septembrie,cu ea imi savuram cafeaua, pardon plicul ala la 7 mii numit 3 in 1, iar in weekend- cafeaua in 3 culori sau frapuccino de la Rary.Era si Evy pe acolo :)) Evy se trezea cand ajungeam eu la ele :) Mi-e dor pana  si de Sasha-catelusa husky a Dianei.Mi-e dor de gustul unic al McDonalds-ului si al KFC-ului savurat cu Diana.Apropo...Burger King sucks! Cheesburgerul era amar de la castravetii muratzi , cartofii aveau prea multa sare, iar Cola avea prea multa gheata! Feriti-va de BurgerKing! Aici am mai mancat la acest tip de restaurante, dar culmea-am slabit :))
BabyBlue93. - Explore more music videos.

luni, 11 octombrie 2010

New this month by Mihaela

Avand in vedere ca Bucurestiul e full de magazine,de brand-uri diversificate si de baieti afaceristi(care iti vand orice-mai ales cosmetice) ar fi cazul ca fiecare dintre noi sa isi achizitzioneze cate ceva,,,drept urmare,am sa fac o lista cu cele achizitzionate:
-am inceput cu 2 rimeluri din Bacau=25 ron bucata, 50 % reducere :Telescopic Explosion +Telescopic Carbon Black
-tot din Bacau mi-am luat un ruj roz de la Farmasi,nuantza 25 =8,5 ron si un ruj Farmasi nude spre maro,are putin sclipici,asa ca il folosesc foarte rar, de fapt l-am lasat acasa din greseala :(
-din Bucuresti mi-am luat putintele lucruri, mai mult am cheltuit pe mancare : 2 pulovere(crem+gri) 90 ron fiecare+pantaloni sport catifea turcoaz=40 ron + 2 perechi de colantzi negri=40 ron bucata
-la capitolul cosmetice ar fi cam asa: servetele demachiante Nivea,de-alea cu ambalaj albastru deschis-13 ron +unt de corp Fennel cu pepene galben si castraveti cred ca 12 ron +crema epilatoare Elmiplant cu ulei din samburi de struguri 7,5 ron --toate de la cora
-de la The Body Shop -dischete exfoliante cu extract din arbore de ceai 29 ron + balsam de buze cu aroma de zmeura 11 ron cred :-? era 18,,,
-set Diesel Fuel for life=edp 50 ml+crema de corp 50 ml +gel de dush 50 ml=180 ron
-caiet Ed Hardy,dictando, il ador, e superb =6,5 ron
-sutien de la pimkie, reducere 50 %, de la 60 ron la 30 ron
-trei perechi de cercei pentru trei prietene, drept cadou, in jur de 30 ron fiecare


sâmbătă, 9 octombrie 2010

Chestii sacaitoare by Mihaela

Urasc cosurile. De ce exista ele? Nu stiu...nu am stat sa analizez din punct de vedere medical cauza aparitiilor, dar din punctul meu de vedere cauzele sunt urmatoarele: neputintza porilor de a respira-fiind acoperiti de praf sau de fond de ten, poluarea aerului sau a apei cu care ne spalam, mostenire genetica.Cica gelul de aloe vera ar fi bun, in sensul ca trebuie sa bem o chestie vascoasa si scarboasa, cu care in mod normal ne dam vara la plaja pe spate pentru a trata arsurile.Se aplica si pe zona cu probleme, asa mai merge, dar faza cu bautul mi se pare total aiurea.Ceva mai mijto mi se pare ideea de a amesteca pasta de ovaz fiert cu miere de albine...asa facea si maica-mea acu 10 ani(avea mult timp liber pe atunci).Ar mai fi varianta cu ovaz amestecat cu miere de albine, un ou si zeama de lamaie-va iesi o chestie precum untul de arahide.Zincul e foarte bun, doctorii spun sa papam chestii bogate in zinc, dar eu prefer orice gel pentru fatza cu un contzinut de zinc mare-Zineryt. Uleiul din samburi de struguri grabeste vindecarea cosurilor, are logica-avand in vedere ca multe creme epilatoare contin acest ulei pentru a lasa pielea fina dupa epilat. Alte fete aplica noaptea, inainte de a merge la nani, pasta de dinti :-? Nu am incercat, dar asa cum pasta de dinti usuca herpesul, cred ca e capabila si pentru un amarat de cos. Uleiul din abore de ceai e foarte mijto, am dischete exfoliante cu acest ulei, am mai avut o lotziune mica, deci e f  f f tare! Pentru a preveni inflamarea poti folosi o aspirina pisata amestecata cu apa, iei amestecul pe o discheta din bumbac si tii apasat vreo 20 de secunde pe inflamatie. Stiu ca o alta varianta mai buna ar fi cea cu bicarbonat de sodiu amestecat cu apa.O alta chestie ciudata, pe care nu am cum sa o pricep,este aplicarea solutiei pentru ochi rosii,adica cum dracu sa pun eu o chestie pentru ochi ca sa imi tratez o eruptie faciala? Nu are sens...dar cica da roade :)) Eu zic sa mergeti la dermatolog,va face o injectie rapida in cosh si gata :))


vineri, 8 octombrie 2010

Timpul trece by Mihaela

Timpul trece foarte repede.Acum simt ca facultatea e precum serviciul unei femei de 50 de ani-8 ore pe zi, de luni pana vineri, cu un salariu de 7 mil pe luna. Ce pot sa zic? Am ajuns sa tastez din bucatarie, in timp ce gatesc reteta de dovlecei a bunicei mele :)) numa' ca voi adauga si niste cashcaval ras, sa aduca a french cuisine :))
La facultate e oribil, in afara de faptul ca imaginea de cal a unei domnisoare din alta grupa ma urmareste chiar si la restaurante & wc, pot sa zic ca profii sunt ciudati, dorind sa apara de neinvins, cu o armura pe fatza si cu un mare bagaj de cunostinte, avand desigur reflexe preluate de la fostii lor profi, sau de ce nu?! de la popoarele pe care le-au vizitat in interes de serviciu.O profa a fost directa, si-a expus cartile publicate in timpul cusului din  amfiteatru, sustinand raspicat ca trebuie sa i le achizitionam, sa le citim, sa le idolatrizam cand vine vorba de ajutorul necesar la efectuarea temelor, si ca in caz de idiotenie sau nepricepere infantila,-sa apelam la serviciile dumneai de pregatire in paticular.You go girl!
O alta profa, verde in cap, ma duce cu gandul la acadelele ChupaChups si la niste struguri albi, dulci.Ador culoarea din capul ei,si chipul pudrat in exces, de o paloare ce contrasteaza cu rujul puternic...totusi nu stiu ce culoare au ochii ei, presupun ca tot verde.Imi aduce aminte de tehnicile dirigintei mele de info-vrei sa pari de gasca, dar sa ii inveti pe copii ceva? -apeleaza rapid la jocuri.
A mai fost o faza bizara, o alta profa ne-a cuplat prin numere extrase, doua cate doua, astfel eu am cazut cu o fata pe nume Ana, din Giurgiu.Nimic nou sub soare, doar ca fata asta e nascuta in celasi an , aceeasi luna, aceeasi zi ca si mine, si prefera tot Alien drept parfum, si in plus, locuieste la 5 minute de blocul in care stau eu.
Fetele din clasa sunt diferite, poate par inocente la o prima vedere, dar doamneeeeeee chiar nu vreau sa ma apuce isteria si sa le caut pe net pe fiecare.A!dar stai...toate au Facebook, nu mai merge hi5-ul, imi va fi cam greu =)) Oricum, ca sa va faceti o idee, am vreo sapte cretze, cateva machiate excesiv, cateva neofashioniste cool and skinny, cateva provenite din familii cu o situatie precara, dar care au ambitia de a evolua profesional si cateva cu vise mari, dar imposibil de realizat deoarece, bugetul e cam limitat pentru un student in Romanica.
E aiurea, daca in Bacau aveam prietene OK, cu care socializam usor, aici fetele in primul rand se leaga de accentul meu sau de numele meu de familie. Ma simt ciudat, cu ex-colegii nici nu poti comunica, doar un "Salut!" aruncat si apoi jet! Hai sa recunoastem 12 F- nu prea ne-am iubit, nu am fost uniti-vorba profei Closhca. Fosta mea colega, Bamboocha, e tot in Buc ...la chineza.Ce cauti mai fato acolo? Oricum vei castiga destui verzisori prin traduceri, eu nu as avea rabdare sa pictez litere de-alea.Aici baietii lipsesc total, e ca GirlsLand sau cum zice colega de ap. PitziLand. Unde sunt baietii?

sâmbătă, 2 octombrie 2010

mda...by Mihaela

Am plecat de o saptamana din Bacau si deja lumea e diferita.Abia acum am inteles cine tine la mine si cine  ma cauta "si la bine si la greu", de aceea vreau sa le multumesc urmatoarelor persoane:Andrei-care m-a sunat cand i s-a luat curentu', Evy-care ma trezeste dimineata pe la noua cu niste sms-uri fermecatoare, prin care eu la randu meu ii dau raportu despre viata de aici, tata-care e interesat de tot, Sandy-care a venit sa imi tina companie si cu care m-am pierdut pe la metrou :)), Bogdan-caruia i se parea ciudat ca nu sunt online pe mess, ca de obicei, Andra-vara mea, ce ma suna pentru a imi pune in valoare creativitatea aunci cand vine vorba despre tema ei la romana si sa imi dea raportu despre zilele ei magnfice in iadul numit Ferdinand, viitoarea mea colega de apartament-care deja ma face sa rad doar  la auzul glasului ei pitzigaiat.
Nu se compara Bucurestiul cu Bacaul, sincer, atat in ceea ce priveste preturile fabuloase din mall-la haine si cosmetice, cat si mancarea simpluta din restaurante, graba cu care te fraieresc soferii de taxi-daca in Bacau tariful e de 18 mii sau 19 mii, aici avem 14 mii, 35 de mii sau 40 de mii; daca in Bacau stiam ca voi gasi centrul meu de studiu-Vranceanu, intr-un loc bine stabilit, aici tre sa umblu pe la patru facultati ca sa fac ore de jurnalism, pentru ca FJSC nu are o cladire a ei; de asemenea serviciile de la rds sunt in reluare aici, in Bacau venea o echipa si rezolva problemele de net in 24 de ore , pe cand aici vin intr-o saptamana :|
Cine mi-a tinut cel mai mult de urat? Revista Cosmopolitan. Apropo! Evy de cand e Cosmo revista ta preferata?! Nu te-am auzit niciodata pomenind de ea :-? Uite ca mai avem ceva in comun, in afara de Telescopic :))
Mi-e sila sa merg luni la facultate, numa pitipoance, de fapt vor fi trei categorii de fete:pitipoance sexy ce cred ca dau bine pe sticla,    fete normale-rock+hip-hop + rap,    fete urate,tocilare, cu aparat dentar,care vor sa devina filosoafe.
Baietii sunt fara farmec...mi-e dor de cei din Bacau :( dar se pare ca cei din bc isi vad de viata lor, sunt mai nepasatori :)