marți, 29 iunie 2010

Piesa zilei !

Am gasit piesa aceasta acum cateva zile. Personal urasc franceza dar, piesa asta imi place atat de mult incat as asculta-o mereu.
Clipul este incredibil, are o poveste foarte captivanta si trista...






O alta piesa care imi place mult este cantata de melanie fiona si se numeste monday morning. Azi am ascultat piesa aproape toata ziua. :X


luni, 28 iunie 2010

Odă pentru nişte scumpei... by Mihaela

Dragii mei adidaşi, v-am purtat de când a apăut Arena Mall în oraşul Bacău.
Cu voi m-am plimbat, am alergat şi am zbierat,
De la etajul 3 până la hăhăuuuu.

Dacă memoria nu mă înşeală,
V-am achiziţionat pentru prima oară
În urmă cu trei ani,pentru că aveaţi reducere
Şi am zis că de la trei mil la două, e chiar o afacere.

Eraţi acolo,sus, pe raft,
Într-un magazin ce mi se părea aşa de minunat,
Magazin cu plasmă, cu diferite modele
Am mai văzut aşa în unele orăşele.

Şi v-am luat grabită,încântată,
Un milion mi-a dat a mea mumă,
Şi celalat, al meu tată,
Şi uite că aşa am devenit învăţată.

Învăţată să vă preţuiesc, să vă doresc,
Şi uite că acum tot aş vrea să mai plătesc
Încă o dată să vă achiziţionez de pe net
Că  acum îmi permit, am buget.

Faza naşpa că există doar mărimea 39 pe acel site
Care va să zică, tre să îmi iau gândul, să fiu light.
Dar aţi fost nişte adidaşi faini, am primit garanţie 12 luni,
Şi  să ştiţi iubiţii mei, aţi fost foarte buni!

Bacul la romana by Mihaela

Si mi-a dat basmul cult azi....trec 2 ore  ,,,,,,si Mihaela realizeaza ca nu are de aratat ca o opera este basm cult , ci caracterizarea unui personaj dintr-un basm :) Acum doi ani a cazut basmul, la capacitate basmul, mereu basmul :)) De ce am absolvit un liceu? De ce nu am lipsit la orele de romana? Ca sa se repete istoria din clasa a8a :) Si Mihaela nu a dormit doua nopti :) Mihaela a invatat Morometii, Ion si Moara cu noroc :)

Praslea cel voinic si merele de aur- cules de Petre Ispirescu,  clasa a8a, capacitate
Povestea lui Harap Alb  -de Ion Creanga,  clasa12a bac,  studiat in clasa a10a
Fat Frumos din lacrima-  de Mihai Eminescu, clasa a8a

duminică, 27 iunie 2010

Buna dimi! by Mihaela

Iar am ajuns sa nu dorm noptile, deja a devenit un reflex, nu stiu de care simpatic sau parasimpatic, nu ma mai gandesc la bio acum. Mi-au ajuns operele de la romana, sunt obosita, ochii mi se inkid usor, am ascultat Partidul Kiss Fm in timp ce invatam comentariu' la Luceafarul, un poem destul de pervers in opinia mea, mai ales scena in care argatul ala Catalin era imbratisat imediat de Catalina, o femeiusca naiva si virginica :)) Si i-auzi doamne, etimologia acestui cuvant "Catalina"-Katalinius/a, din slavona, "care sufera"-in traducere :) ete nahhhhhhhh.Oricum nu cade poezie, daca cade-majoritatea vor lua 7 :)) Si uite ca soarele rasare, e 5 ceasul si eu ma gandesc la cele 8 zile mirifice cu doua admiteri in frumosul si aglomeratul Bucuresti, plin de tigani,pitipoance si starlete,plin de metrouri :) Chiar imi e dor de un metrou:) Inca o zi si vine Bac-ul. Luni dimineata deschid o sticla de vin rosu si beau, iar apoi hai cu literatura :)) Buna dimineata!
P.S- Am descoperit ca Armani vinde parfumul Acqua di Goia ptr femei cu 150 ron -30 ml in strainatate, presupun ca in Bacau va fi 230 ron :-? oare nimeresc :)) Curat murdar, mon cher! :))

miercuri, 23 iunie 2010

LA drum..

In sfarsit ma apropii de plecare.. Nu stiu daca toti aveti acei fluturasi in stomac de fiecare data cand plecati undeva ..dar stiu sigur ca eu i-am avut (si inca ii am) pe a mei. De dimineata se tot invart prin stomacul meu :)) Sper sa nu am intarziere la avion, (nu stiu de ce mereu prind cate una) urasc sa stau in aeroport (ca boschetara) si sa astept 2-3 ore pana cand se gandesc acei "simpatici " sa vina sa putem face check in. Bineinteles ca se vor misca cu viteza melcului ca de obicei.
Bagajul nu mai zic: a fost o adevarata povara . Urasc sa fac bagaje, pentru ca mereu depasesc limita (20 de kg ) si sunt nevoita in ultima zi sa stau vreo 3 ore si sa privesc valiza gandindu-ma la ce anume as mai putea renunta. E ingrozitor :|

Nici in seara asta nu dorm! Ma enervez la culme cand ii vad pe toti ca dorm in avion ..numai eu nu pot adormi. E foarte iritant. Imi vine sa ma duc si sa trag de fiecare sa se trezeasca :))

MAine dimineata ..Roma-Italy.. Presupun ca va fi o caldura infernala...dar stiu sigur care va fi primul lucru pe care il voi face de cum ajung. MAREEEE !!! Las bagajele acasa:)) si maree <3

Acum..Plec pentru ca mai am cateva lucruri de facut /si de impachetat cate ceva .
Va pup..


luni, 21 iunie 2010

About Marilyn Monroe.




Ma declar o mare fana a lui Marilyn. Imi place foarte mult ca a fost o persoana care si-a pus amprenta in aceasta lume. S-a facut remarcata si dorita pe parcursul  vietii si va ramane una dintre cele mai frumoase femei.


S-a nascut pe 1 iunie ,1926 in Los Angeles iar, numele ei real a fost Norma Jeane Mortenson. Desi in 1946  a inceput sa foloseasca numele Marilyn Monroe, abia in 1956 si l-a schimbat oficial.

  • In 1999 a fost declarata de revista "People MAgazine" sex simbolul secolului.
  • In 1947 a fost incoronata Miss California.
  • A fost casatorita de 3 ori.Jimmy Dougherty (1942-1946); Joe DiMaggio (1954); Arthur Miller (1956-1961)
  • Parul ei natural a fost saten dar,  l-a vopsit blond .
  • A avut 10 degete. Zvonul ca aceasta ar fi avut un deget in plus la picior este fals.
  • Iubea sa faca cumparaturi de la "Bloomingdales"
  • Avea mari probleme cu drogurile. In fiecare seara obisnuia sa puna droguri intr-un pahar de vin.Acest lucru este inca suspicios in moartea ei.
  • Se zvoneste ca ar fi avut o aventura cu fratii Kennedy.
  •  Un lucru ciudat este ca inainte ca Kennedy sa moara , acesta ar fi fost vazut in compania lui Marilyn iar, cand Lincon a  murit, se afla in Monroe, Maryland.
  • Marilyn si-a petrecut majoritatea copilariei in orfelinate iar, la varsta de 16 ani s-a mutat cu o prietena a familiei acesteia ,Grace McKee Goddard. In 1942 din pacate sotul lui Grace a fost mutat pe Coasta de Est si cuplul nu si-a permis sa o ia si pe tanara Marilyn cu ei. Aceasta a avut 2 optiuni: fie sa se intoarca la orfelinat,fie sa se casatoreasca. Prin urmare,s-a casatorit cu iubitul/vecinul ei, Jimmy Dougherty in varsta de 21 de ani. Acesta spunea despre MArilyn ca este o fata dulce,religioasa si timida. Cei doi au fost fericiti impreuna pana in 1944 cand Jimmy a intrat in Marina si a fost trimis in Pacificul de Sud.Dupa plecarea acestuia ,Marilyn s-a angajat intr-o fabrica in care se ansamblau piese pentru avioane, in California.
  • Adevarata ei cariera a inceput dupa ce a fost descoperita de fotograful David Conover . Acesta se afla in fabrica unde lucra Marilyn, pentru a face niste fotografii. A fost pur si simplu fermecat de ea si i-a propus sa pozeze iar, in aproximativ 2 ani a ajuns in model foarte cunoscut, aflandu-se pe copertile a multor revise celebre.
  • Aflata in punctul culminant al carierei a divortat de Jimmy in 1944 si a semnat primul ei contract . Putin dupa, si-a vopsit parul blond si a imprumutat numele de familie a bunicii ei facandu-l oficial MArilyn Monroe.
  • Facandu-se remarcata si in lumea filmului , aceasta a primit Globul De Aur in 1962,fiind numita Cea mai buna actrita /si favorita publicului.
  • Pe parcursul carierei acesteia, a facut 30 de filme .
  • A fost mai mult decat un star de film si o diva "glamour" .In zilele noastre numele   "Marilyn Monroe" este asociat cu frumusete, senzualitate si pasiune.A ramas o inspiratie pentru toti cei care se lupsa sa depaseasca obstacolele personale  si pentru a reusi in viata. 
  • Din pacate in dimineata zilei de 5 august 1962 la frageda varsta de 36 de ani, Marilyn a fost gasita moarta in patul ei. Lumea a fost socata. Nimeni nu stie adevarata cauza a mortii acesteia.


Quotes:
  • I knew I belonged to the public and to the world, not because I was talented or even beautiful, but because I had never belonged to anything or anyone else."
  • "There was my name up in lights. I said, 'God, somebody's made a mistake.' But there it was, in lights. And I sat there and said, 'Remember, you're not a star.' Yet there it was up in lights."
  • A career is wonderful, but you can't curl up with it on a cold night.
  • A sex symbol becomes a thing. I just hate to be a thing.
  • Dogs never bite me. Just humans
  • Fame will go by and, so long, I've had you, fame. If it goes by, I've always known it was fickle. So at least it's something I experience, but that's not where I live.
  • Hollywood is a place where they'll pay you a thousand dollars for a kiss and fifty cents for your soul
  • I am not interested in money. I just want to be wonderful
  • I don't mind living in a man's world as long as I can be a woman in it.
  • I don't mind making jokes, but I don't want to look like one.








duminică, 20 iunie 2010

piesa zilei !

Din melodie in melodie, am dat peste aceasta piesa.Mi-a placut foarte mult "la vremea ei" iar, acum mi-a adus multe amintiri placute.


Este interpretata de Cristaiana Raduta. Nu stiu daca mai tineti minte piesa..Se numeste "Epilogue"..




Va pup!

Filmul zilei




Am vazut acum ceva timp acest film si pot spune ca este incredibil. Recunosc ca m-am uitat la el deoarece are titlul "evelyn" la fel ca si numele meu dar, este o drama incredibila despre un parinte care face tot ce ii sta in putinta sa nu lase statul sa ii ia fetita de langa el.
Sincer filmul este foarte emotionant. Vi-l recomand. ! .

O zi importanta !! LA multi ani Mihaelaaaaa !!!!

Azi este o zi foarte importanta pentru baby mea. Este ziua ei si cu ocazia asta vreau sa ii spun :La multi ani !!
Iti doresc Mihaela sa fii fericita, iubita, sa intri la fjsc <3  sau la snpca unde vrea inimioara ta ..! sa gasesti un apartament frumos in Bucuresti, sa te descurci in viata, bineintele ca neaparat un job de succes la o revista  este musai( Cosmo de preferat)
Imi pare bine ca esti prietena mea si ca :)) ma suporti in fiecare zi :))
:* te pup si te iub ...


p.s. am facut deja articolul acela in care am povestit despre tine:)) nu mai stiu ce sa mai zic.. decat : La multi aniiiiii !!!!!!!!!!!



Webfetti.com
Webfetti.com







Webfetti.com


Webfetti.com



Webfetti.comWebfetti.com
Webfetti.com







Si iti doresc :)) inca ceva

:)) cu :X cine iti doresti :))))))))

marți, 29 iunie 2010

Piesa zilei !

Am gasit piesa aceasta acum cateva zile. Personal urasc franceza dar, piesa asta imi place atat de mult incat as asculta-o mereu.
Clipul este incredibil, are o poveste foarte captivanta si trista...






O alta piesa care imi place mult este cantata de melanie fiona si se numeste monday morning. Azi am ascultat piesa aproape toata ziua. :X


luni, 28 iunie 2010

Odă pentru nişte scumpei... by Mihaela

Dragii mei adidaşi, v-am purtat de când a apăut Arena Mall în oraşul Bacău.
Cu voi m-am plimbat, am alergat şi am zbierat,
De la etajul 3 până la hăhăuuuu.

Dacă memoria nu mă înşeală,
V-am achiziţionat pentru prima oară
În urmă cu trei ani,pentru că aveaţi reducere
Şi am zis că de la trei mil la două, e chiar o afacere.

Eraţi acolo,sus, pe raft,
Într-un magazin ce mi se părea aşa de minunat,
Magazin cu plasmă, cu diferite modele
Am mai văzut aşa în unele orăşele.

Şi v-am luat grabită,încântată,
Un milion mi-a dat a mea mumă,
Şi celalat, al meu tată,
Şi uite că aşa am devenit învăţată.

Învăţată să vă preţuiesc, să vă doresc,
Şi uite că acum tot aş vrea să mai plătesc
Încă o dată să vă achiziţionez de pe net
Că  acum îmi permit, am buget.

Faza naşpa că există doar mărimea 39 pe acel site
Care va să zică, tre să îmi iau gândul, să fiu light.
Dar aţi fost nişte adidaşi faini, am primit garanţie 12 luni,
Şi  să ştiţi iubiţii mei, aţi fost foarte buni!

Bacul la romana by Mihaela

Si mi-a dat basmul cult azi....trec 2 ore  ,,,,,,si Mihaela realizeaza ca nu are de aratat ca o opera este basm cult , ci caracterizarea unui personaj dintr-un basm :) Acum doi ani a cazut basmul, la capacitate basmul, mereu basmul :)) De ce am absolvit un liceu? De ce nu am lipsit la orele de romana? Ca sa se repete istoria din clasa a8a :) Si Mihaela nu a dormit doua nopti :) Mihaela a invatat Morometii, Ion si Moara cu noroc :)

Praslea cel voinic si merele de aur- cules de Petre Ispirescu,  clasa a8a, capacitate
Povestea lui Harap Alb  -de Ion Creanga,  clasa12a bac,  studiat in clasa a10a
Fat Frumos din lacrima-  de Mihai Eminescu, clasa a8a

duminică, 27 iunie 2010

Buna dimi! by Mihaela

Iar am ajuns sa nu dorm noptile, deja a devenit un reflex, nu stiu de care simpatic sau parasimpatic, nu ma mai gandesc la bio acum. Mi-au ajuns operele de la romana, sunt obosita, ochii mi se inkid usor, am ascultat Partidul Kiss Fm in timp ce invatam comentariu' la Luceafarul, un poem destul de pervers in opinia mea, mai ales scena in care argatul ala Catalin era imbratisat imediat de Catalina, o femeiusca naiva si virginica :)) Si i-auzi doamne, etimologia acestui cuvant "Catalina"-Katalinius/a, din slavona, "care sufera"-in traducere :) ete nahhhhhhhh.Oricum nu cade poezie, daca cade-majoritatea vor lua 7 :)) Si uite ca soarele rasare, e 5 ceasul si eu ma gandesc la cele 8 zile mirifice cu doua admiteri in frumosul si aglomeratul Bucuresti, plin de tigani,pitipoance si starlete,plin de metrouri :) Chiar imi e dor de un metrou:) Inca o zi si vine Bac-ul. Luni dimineata deschid o sticla de vin rosu si beau, iar apoi hai cu literatura :)) Buna dimineata!
P.S- Am descoperit ca Armani vinde parfumul Acqua di Goia ptr femei cu 150 ron -30 ml in strainatate, presupun ca in Bacau va fi 230 ron :-? oare nimeresc :)) Curat murdar, mon cher! :))

miercuri, 23 iunie 2010

LA drum..

In sfarsit ma apropii de plecare.. Nu stiu daca toti aveti acei fluturasi in stomac de fiecare data cand plecati undeva ..dar stiu sigur ca eu i-am avut (si inca ii am) pe a mei. De dimineata se tot invart prin stomacul meu :)) Sper sa nu am intarziere la avion, (nu stiu de ce mereu prind cate una) urasc sa stau in aeroport (ca boschetara) si sa astept 2-3 ore pana cand se gandesc acei "simpatici " sa vina sa putem face check in. Bineinteles ca se vor misca cu viteza melcului ca de obicei.
Bagajul nu mai zic: a fost o adevarata povara . Urasc sa fac bagaje, pentru ca mereu depasesc limita (20 de kg ) si sunt nevoita in ultima zi sa stau vreo 3 ore si sa privesc valiza gandindu-ma la ce anume as mai putea renunta. E ingrozitor :|

Nici in seara asta nu dorm! Ma enervez la culme cand ii vad pe toti ca dorm in avion ..numai eu nu pot adormi. E foarte iritant. Imi vine sa ma duc si sa trag de fiecare sa se trezeasca :))

MAine dimineata ..Roma-Italy.. Presupun ca va fi o caldura infernala...dar stiu sigur care va fi primul lucru pe care il voi face de cum ajung. MAREEEE !!! Las bagajele acasa:)) si maree <3

Acum..Plec pentru ca mai am cateva lucruri de facut /si de impachetat cate ceva .
Va pup..


luni, 21 iunie 2010

About Marilyn Monroe.




Ma declar o mare fana a lui Marilyn. Imi place foarte mult ca a fost o persoana care si-a pus amprenta in aceasta lume. S-a facut remarcata si dorita pe parcursul  vietii si va ramane una dintre cele mai frumoase femei.


S-a nascut pe 1 iunie ,1926 in Los Angeles iar, numele ei real a fost Norma Jeane Mortenson. Desi in 1946  a inceput sa foloseasca numele Marilyn Monroe, abia in 1956 si l-a schimbat oficial.

  • In 1999 a fost declarata de revista "People MAgazine" sex simbolul secolului.
  • In 1947 a fost incoronata Miss California.
  • A fost casatorita de 3 ori.Jimmy Dougherty (1942-1946); Joe DiMaggio (1954); Arthur Miller (1956-1961)
  • Parul ei natural a fost saten dar,  l-a vopsit blond .
  • A avut 10 degete. Zvonul ca aceasta ar fi avut un deget in plus la picior este fals.
  • Iubea sa faca cumparaturi de la "Bloomingdales"
  • Avea mari probleme cu drogurile. In fiecare seara obisnuia sa puna droguri intr-un pahar de vin.Acest lucru este inca suspicios in moartea ei.
  • Se zvoneste ca ar fi avut o aventura cu fratii Kennedy.
  •  Un lucru ciudat este ca inainte ca Kennedy sa moara , acesta ar fi fost vazut in compania lui Marilyn iar, cand Lincon a  murit, se afla in Monroe, Maryland.
  • Marilyn si-a petrecut majoritatea copilariei in orfelinate iar, la varsta de 16 ani s-a mutat cu o prietena a familiei acesteia ,Grace McKee Goddard. In 1942 din pacate sotul lui Grace a fost mutat pe Coasta de Est si cuplul nu si-a permis sa o ia si pe tanara Marilyn cu ei. Aceasta a avut 2 optiuni: fie sa se intoarca la orfelinat,fie sa se casatoreasca. Prin urmare,s-a casatorit cu iubitul/vecinul ei, Jimmy Dougherty in varsta de 21 de ani. Acesta spunea despre MArilyn ca este o fata dulce,religioasa si timida. Cei doi au fost fericiti impreuna pana in 1944 cand Jimmy a intrat in Marina si a fost trimis in Pacificul de Sud.Dupa plecarea acestuia ,Marilyn s-a angajat intr-o fabrica in care se ansamblau piese pentru avioane, in California.
  • Adevarata ei cariera a inceput dupa ce a fost descoperita de fotograful David Conover . Acesta se afla in fabrica unde lucra Marilyn, pentru a face niste fotografii. A fost pur si simplu fermecat de ea si i-a propus sa pozeze iar, in aproximativ 2 ani a ajuns in model foarte cunoscut, aflandu-se pe copertile a multor revise celebre.
  • Aflata in punctul culminant al carierei a divortat de Jimmy in 1944 si a semnat primul ei contract . Putin dupa, si-a vopsit parul blond si a imprumutat numele de familie a bunicii ei facandu-l oficial MArilyn Monroe.
  • Facandu-se remarcata si in lumea filmului , aceasta a primit Globul De Aur in 1962,fiind numita Cea mai buna actrita /si favorita publicului.
  • Pe parcursul carierei acesteia, a facut 30 de filme .
  • A fost mai mult decat un star de film si o diva "glamour" .In zilele noastre numele   "Marilyn Monroe" este asociat cu frumusete, senzualitate si pasiune.A ramas o inspiratie pentru toti cei care se lupsa sa depaseasca obstacolele personale  si pentru a reusi in viata. 
  • Din pacate in dimineata zilei de 5 august 1962 la frageda varsta de 36 de ani, Marilyn a fost gasita moarta in patul ei. Lumea a fost socata. Nimeni nu stie adevarata cauza a mortii acesteia.


Quotes:
  • I knew I belonged to the public and to the world, not because I was talented or even beautiful, but because I had never belonged to anything or anyone else."
  • "There was my name up in lights. I said, 'God, somebody's made a mistake.' But there it was, in lights. And I sat there and said, 'Remember, you're not a star.' Yet there it was up in lights."
  • A career is wonderful, but you can't curl up with it on a cold night.
  • A sex symbol becomes a thing. I just hate to be a thing.
  • Dogs never bite me. Just humans
  • Fame will go by and, so long, I've had you, fame. If it goes by, I've always known it was fickle. So at least it's something I experience, but that's not where I live.
  • Hollywood is a place where they'll pay you a thousand dollars for a kiss and fifty cents for your soul
  • I am not interested in money. I just want to be wonderful
  • I don't mind living in a man's world as long as I can be a woman in it.
  • I don't mind making jokes, but I don't want to look like one.








duminică, 20 iunie 2010

piesa zilei !

Din melodie in melodie, am dat peste aceasta piesa.Mi-a placut foarte mult "la vremea ei" iar, acum mi-a adus multe amintiri placute.


Este interpretata de Cristaiana Raduta. Nu stiu daca mai tineti minte piesa..Se numeste "Epilogue"..




Va pup!

Filmul zilei




Am vazut acum ceva timp acest film si pot spune ca este incredibil. Recunosc ca m-am uitat la el deoarece are titlul "evelyn" la fel ca si numele meu dar, este o drama incredibila despre un parinte care face tot ce ii sta in putinta sa nu lase statul sa ii ia fetita de langa el.
Sincer filmul este foarte emotionant. Vi-l recomand. ! .

O zi importanta !! LA multi ani Mihaelaaaaa !!!!

Azi este o zi foarte importanta pentru baby mea. Este ziua ei si cu ocazia asta vreau sa ii spun :La multi ani !!
Iti doresc Mihaela sa fii fericita, iubita, sa intri la fjsc <3  sau la snpca unde vrea inimioara ta ..! sa gasesti un apartament frumos in Bucuresti, sa te descurci in viata, bineintele ca neaparat un job de succes la o revista  este musai( Cosmo de preferat)
Imi pare bine ca esti prietena mea si ca :)) ma suporti in fiecare zi :))
:* te pup si te iub ...


p.s. am facut deja articolul acela in care am povestit despre tine:)) nu mai stiu ce sa mai zic.. decat : La multi aniiiiii !!!!!!!!!!!



Webfetti.com
Webfetti.com







Webfetti.com


Webfetti.com



Webfetti.comWebfetti.com
Webfetti.com







Si iti doresc :)) inca ceva

:)) cu :X cine iti doresti :))))))))